1 Milyon TL Üstü Gayrimenkul Yatırımı Yaparken Dikkat Edin!

1 Milyon TL Üstü Gayrimenkul Yatırımı Yaparken Dikkat Edin!

Uzmanlar 1 milyon lira üzerinde gayrimenkul yatırımı yapanlar bir uzman danışmanlar eşliğinde bu yatırımlarını değerlendirmesini öneriyor. EKN Grup yönetim kurulu başkanı Osman Eken gayrimenkulün hep kazandırmasına rağmen her zaman en çok kazandıran yatır

A+A-

Başkent’te büyük ölçekli gayrimenkul yatırımlarına yön veren EKN Group Yönetim Kurulu Başkanı Osman Eken, dövizden, altına; borsadan, gayrimenkule tüm yatırım araçlarının yatırımcısına kazandırabileceğini, ancak her dönem en fazla kazandıran gayrimenkulde, özellikle 1 milyon lira ve üstü yatırımların, konusunda gerçekten uzman danışmanlar eşliğinde yapılması gerektiğini bildirdi.

Osman Eken, genellikle ekonomide dalgalanmaların çok yoğun olduğu dönemlerde kendilerine en fazla yönlendirilen sorunun “yatırımımı nereye yapayım?” olduğunu kaydetti.

Eken, Ankara’da Türkiye’nin en iyi üniversitelerini bitirmiş, eğitimli danışmanları çatısı altına alan EKN Group olarak her zaman gayrimenkul yatırımını önceliklerine aldıklarını belirterek, şunları söyledi:

“Ancak, kayıtsız şartsız gayrimenkule yatırım yapın demiyoruz. Bugün iyi takip edilmesi durumunda, konunun uzmanlarının önerileri doğrultusunda döviz de, fonlar da, değerli madenler de ciddi kazançlar getirebilir. İstanbul Borsası’nın geldiği durumu herkes biliyor. Biz yatırım alanında ARGE çalışmaları yapan bir firma olarak gayrimenkul üzerine yoğunlaşmamızın nedeni, bu yatırım aracının her dönem değer kazanması ve orta, uzun vadede her zaman diğer araçlardan fazla getirisinin olması. Ama gayrimenkul ne olursa olsun kazandırır gibi bir söylemimiz yok. Gayrimenkul yatırımlarının çok sayıda ve farklı türevleri var. Bunların çok iyi etüt edilmesi gerekiyor. Özellikle de 1 milyon lira ve üzeri bantta gayrimenkule yatırım yapmak isteyenlerin mutlaka alanında çok deneyimli danışmanlara yönelmesini öneriyoruz. Çünkü yanlış yatırım geri dönüşü onlarca yıl alabilen hayal kırıklıkları ile sonlanabilir.”​

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.