1+0 Daire Alana Avrupa Seyahati!

1+0 Daire Alana Avrupa Seyahati!

BYY İnşaat, Çiğli'de öğrencilere özel bir konseptle hayata geçirdiği Flex Life Studio projesindeki 1+0 dairelerde bahar kampanyası düzenledi. 180 bin TL'den başlayan 1+0 dairelerden satın alanlar, kampanya kapsamında Avrupa seyahati, mobilya çeki veya ful

A+A-

Bahar kampanyasının büyük ilgi gördüğünü belirten BYY İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yavuz, projede öğrencilerin tüm konforunu düşündüklerini kaydetti.

HER ŞEY ÖĞRENCİLERİN KONFORU İÇİN

Bölgede bulunan iki üniversite olduğunu belirten Yavuz, “Projemizde ders çalışma alanı, market, cafe, havuz, spor alanları, oyun salonları, kapalı otopark, fitness, yüzme havuzu, oyun salonu, cep sinema, sauna, bilardo, masa tenisi, tek pota basket sahası, genel kullanım alanları bulunuyor. Flex Life Studio'da oturanlar yalnızca bir evin değil, bir yaşam biçiminin de sahibi olacak. Evlerinde adeta bir otel konforunda yaşayacaklar” bilgisini verdi.

AYNI GÜN TAPU İMKANI

Konut alım - satımında güven duygusunun belirleyici olduğunu ve yıllar içinde edindikleri birikimi müşterilerine güven olarak yansıttıklarını dile getiren Ali Yavuz, “Flex Life Studio'yu seçen müşterilerimize aynı gün tapularını sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

40 milyon liralık yatırımla 3 bin 500 metrekarelik arazi üzerine kurulan ve 157 konuttan oluşan Flex Life Studio'nun % 60'ını tamamladıklarını ve buna paralel olarak konutların da % 60'ının satışını gerçekleştirdiklerini hatırlatan Yavuz, sözlerini şöyle sürdürdü: “İzmir'in kuzey aksında ve konum olarak, AOSB, İzban, Katip Çelebi Üniversitesi ve devlet hastanesine de çok yakınız. Bu bölge giderek prim yapıyor ve büyüyor. Biz de doğru konumda, doğru proje yapmak istedik ve bunu da başardık. Bu bölgede BYY İnşaat olarak kendimize ait arsalarda 2018 yılında farklı konut projeleri yapmaya devam edeceğiz”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.