25 Yıllık 'Creekstone' Kalitesi İzmir'de!

25 Yıllık 'Creekstone' Kalitesi İzmir'de!

25 yıl boyunca Almanya’da faaliyet gösteren iş adamı Murat Miktat, Creekstone kalitesini İzmir’e taşıyor. İlk şubesini Çamdibi’nde açan Creekstone Türkiye’yi yeni bir teknoloji ile tanıştıracak. Dekoratif kalorifer, kendi kendini kurutabilen akıllı banyo

A+A-

Geçtiğimiz haftalarda uzun yıllardır Almanya’da faaliyet gösteren iş Adamı Murat Miktat tarafından İzmir’de açılan Creekstone sektöre canlılık getirecek. Creekstone 3 alanda özel hizmetler kullanacak.  

TABLOYU ASIN ISININ!

Tabloya benzeyen hatta kişinin seçtiği özel resimlerin de üzerine işlenebildiği Dekoratif Kaloriferler aracılığıyla evlerin içi hem daha estetik duracak hem de tasarruf sağlanacak. Dekoratif kaloriferler normal bir elektrikli sobanın yaklaşık 4’te biri kadar elektrik harcıyor. Bu kaloriferleri asıl ön plana çıkaran özelliği ise ısıyı evin içine eşit bir şekilde sağlaması

DÜNYADA İLK! KENDİ KENDİNİ KURUTAN BANYO HALISI

Creekstone banyoda devrim niteliğinde bir yeniliğe de imza atıyor.  Murat Miktat’ın kendi geliştirdiği banyo mermer halıları leke bırakmadan kendi kendini kurutma özelliğine sahip. Yurt dışından getirilen ve orijinal renkleri bozulmayan özel çakıl taşları ile yapılan banyo mermer halıları lavabo veya duşakabin önüne konulmakla beraber bütün banyoya da entegre edilebiliyor. Banyo mermer halıları kullanılan ileri teknoloji sayesinde alttan ısı yayıyor.

MERMER HALI ZEMİN DÖŞEMELERİ

Tamamen doğal taşlardan yapılan dekoratif mermer halı kaplamalarına her türlü motif veya kurumsal logolar işlenebiliyor. Mermer halı döşemeleri hem evlerde hem de iş yerlerinde tercih ediliyor. Şık bir görüntü sağlamasının yanısıra sararmaması, çizilmemesi ve kolay temizlenebilir olması mermer halılara olan ilgiyi daha da artırıyor.

2 YILDA BİR YENİ ÜRÜN

Almanya ve Avrupa’da dekoratif kaloriferler ve mermer halıların moda olduğunu, hem dayanıklılığı hem de şık görünümüyle çok kullanışlı olduğunu belirten Creekstone yönetim kurulu başkanı Murat Miktat, “Babalarımız atalarımız Almanya’nın ürünlerini getirirdi bize teknoloji getirmek düşer. Burada kullandığımız teknolojiyi Almanya’da geliştirdik. Ülkemize yatırım yapmak istiyoruz. 3 ürünümüzle sektöre giriyoruz. Sektörün yeni şeylere ihtiyacı var. Biz Türkiye’de de yenilikçi olmaya devam edeceğiz. Her 2 yılda bir yeni bir ürün çıkarmayı hedefliyoruz. Yeni çıkaracağımız ürünleri Avrupa ve tüm dünyaya ihraç etmeyi hedefliyoruz.

ÜRÜNLERİ KENDİ TASARLIYOR

Tüm ürünlerini kendisi tasarlayan Murat Miktat teknolojik altyapı olarak Avrupa’dan destek alıyor. Ürünleri tasarlarken özgün olmaya çalıştığını ve her yeni ürettiği her ürünün bir öncekinden bir adım daha ileride olduğunu belirten Miktat halihazırda patenti alınmış birkaç ürünün bulunduğunu bu ürünlerin ilerleyen yıllarda piyasaya sunulacağını ifade etti.

BU ÜRÜNLER TÜRKİYE’DE İLK KULLANILACAK

İmalatını yaptığı ürünlerin henüz Türkiye’ye gelmediğini belirten Miktat, “Türkiye’nin tanımadığı bir ürün. Tamamen Avrupa teknolojisini kullanıyoruz. Çakıl ve mermerlerimiz Avrupa’dan özel olarak getiriyoruz. İlerde tamamen yerli ürünler kullanmayı hedefliyoruz. 3 günde toz ve gürültü çıkartmadan banyoya veya evin başka bir köşesine mermer halı döşeyebiliyoruz. Müşterinin istediği motifi işleyebiliyoruz.  Bahçe peyzaj çalışması yapıyoruz. Mermerlerimiz çizilmiyor, paslanmıyor ve temizlenmesi çok kolay. Led ışık, motif, doğal renklerle zamansız güzellikler ortaya çıkarıyoruz. Bir eve mermer halı döşerken kendi evimmiş gibi bakıyorum. O yüzden en iyisini yapmaya çalışıyorum” ifadelerine yer verdi.

TÜRKİYE’NİN 1 YILDA ÜRETTİĞİNİ ALMANYA 2 HAFTADA ÜRETİYOR

Türkiye’nin yıllık 350 milyar dolarlık dış hacmine karşılık Almanya’nın 1 Trilyon 300 milyon dolarlık dış ticaret hacminin bulunduğuna dikkat çeken Miktat, “ Mermeri, çakılı, bunların yapıştırılması için kullanılan özel yapıştırıcıyı, teknolojiyi Türkiye’den temin etmek istiyoruz. Ama bu şu anda mümkün gözükmüyor. Türkiye üretim açısından çok geride. Türkiye’nin 1 yılda ürettiğini Almanya 2 haftada üretiyor” dedi.

3 AYDA ANCAK İTHALAT BELGESİ ALDIM

İş yeri açarken yaşadığı zorluklardan bahseden Murat Miktat, “Türkiye’de iş yeri açmak çok zor. Ticaret bakanı bir gün iş yeri açmaya çalışsın ve zorluklarını görsün. Ben kendi ülkeme yatırım yapmak, istihdam sağlamak istiyorum.  Bir ithalat belgesini 3 ayda zor alabildim. 8 hafta boyunca telefon bağlayabildim. Bu işyerini ancak 5 ayda açabildim” diyerek sitem etti.

ÜRÜNÜ BOZULANA YENİ ÜRÜN, 50 TL ZAHMET PARASI VE GECİKME TAZMİNATI

Creekstone servis hizmeti ile de bir ilke imza atıyor. Garanti süresi içerisinde alınan ürün bozulduğunda firma yeni ürün vermekle yetinmeyecek , müşteriye 50 TL zahmet parası ve aradığı dakikadan itibaren servisin gelmediği her gün için de 10 TL tazminat parası verecek.

Zübeyit Garip/ İnşaat Deryası

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.