8. Gelişen Kentler Zirvesi Erzurum'da Yapılacak

8. Gelişen Kentler Zirvesi Erzurum'da Yapılacak

Kentlerin yatım imkanlarını anlatmak ve yatırımcısının ilgisinin çekmek amacıyla her yıl düzenlenen Gelişen Kentler Zirvesi bu yıl Erzurum'da gerçekleşecek. Erzurum gelişen kentler zirvesi 3-4 ekim tarihlerinde yapılacak.

A+A-

Kentlerin yatırım fırsatlarını sektör temsilcileri ile buluşturmak amacıyla hayata geçirilen ‘Gelişen Kentler Zirvesi'nin 8'incisini, GYODER olarak Erzurum Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile 3-4 Ekim 2017 tarihlerinde Erzurum'da düzenliyoruz.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri Cazibe Merkezleri programındaki 23 ilden biri seçilen Erzurum, tarihi İpek Yolu üzerindeki konumundan dolayı coğrafi ve stratejik açıdan yüzyıllardır Anadolu'nun en önemli ticaret merkezlerinden biri konumunda...

Başta kış turizmi olmak üzere, kültür, doğa ve termal turizmi gibi çok çeşitli alanlarda da varlık gösterebilen doğal zenginliklere sahip Erzurum, 150 bini aşkın üniversite öğrencisiyle bir eğitim şehri...

Doğu Anadolu ile Karadeniz'i birbirine bağlayan yeni ulaşım projeleri, Erzurum'u; üretim, istihdam, turizm ve ihracat açısından da cazibe merkezi haline getiriyor. Yapımı süren Kop ve Zigana Tünelleri, Ovit Tüneli ve Trabzon-Bayburt Karayolu ve tünelleri Erzurum'u denize ve limanlara bağlıyor.

Bu arada Erzurum'da yeni kurulacak organize sanayi bölgesine şimdiden 20 milyar liralık yatırım talebi olması da, kentin potansiyelinin büyüklüğünü gösteriyor...

İlk gün teknik ve kültür gezisi, ikinci gün Zirve oturumlarının düzenleneceği Gelişen Kentler Zirvesi -Erzurum'da gayrimenkul yatırımcıları, proje geliştiriciler, danışmanlar, yerel yönetimler ve kamu kuruluşlarının üst düzey temsilcilerinden oluşan pek çok katılımcı bir araya geliyor.

Sektör uzmanlarından ekonomiye ve gayrimenkul sektörüne ilişkin son değerlendirmeleri dinlemek ve yeni yatırım, ortaklık ve iş birliği fırsatları elde etmek için hemen yerinizi ayırtın!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.