ABD Emlak Yatırım Taksim'de Faaliyete Başladı

ABD Emlak Yatırım Taksim'de Faaliyete Başladı

2009 Yılından bu yana ABD'de emlak yatırım danışmalığı sektöründe faaliyet gösteren ve merkezi Amerik'da Teksas eyaletinde bulunan ABD Emlak Yatırım, Türk vatandaşlarına Amerika'da ev sahibi olma imkanı vermek, yatırım danışmanlığında bulunmak adına geçti

A+A-

ABD Emlak Yatırım, 2009 yılında yatırım danışmanlığı kimliğiyle Amerika’da, Houston kentinde faaliyetine başladı. Şirket, inşaat projeleri ve emlak yatırım danışmanlığı ile Teksas’da projelere imza atıyor.

ABD Emlak Yatırım ‘Yatırım değeri yüksek projeleri, müşterilere maksimum kazanç sağlayacak şekilde, müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı hedefliyor’.Bunun için çeşitli yatırım kazancı yüksek projeleri portföyümüze alıp ve müşterilerimize sunmaktayız. Gelişen küresel ekonomide müşteri odaklı çalışarak global kurum olma yolunda ilerliyor.

E 2 Vizesiyle Amerika’da Oturum Izni

Yatırımcı (E2) vizesi Amerika’da iş yapmak isteyenler arasında en popüler vize çeşitlerinden birisidir. 

E-2 vizesi genel olarak 5 sene için verilir ve E-2 vizesi sahibine Amerikaya girişi esnasında en fazla 2 sene ABD’de kalma izni verilir. Bu sürenin uzatılması için başvuru yapılabilir ve her bir başvuruda vize 2 sene daha uzatılır. Yatırımcının vize uzatma talebinde herhangi bir limit yoktur. E-2 vize şartları korunduğu müddetçe E2 vizesi sınırsız uzatılabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.