Adana'ya Esas 01 Burda AVM Geliyor!

Adana'ya Esas 01 Burda AVM Geliyor!

Esas Gayrimenkul, AVM alanındaki yatırımlarına bir yenisini Adana’da ekleyerek büyümeye devam ediyor. Esas 01 Burda AVM projesinin 2018 yılında tamamlanması hedefleniyor.

A+A-

Ağırlıklı olarak ticari gayrimenkul alanında faaliyet gösteren Esas Gayrimenkul, yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. Yurt dışında satın alma ve birleşme; Türkiye'de ise sıfırdan yatırım stratejisi ile ilerleyen Esas Gayrimenkul, son yatırımını Türkiye'nin yüksek büyüme potansiyeline sahip Akdeniz bölgesinde yer alan Adana'da gerçekleştiriyor. Yatırım gerçekleştirdiği illerin ekonomi ve istihdamına ciddi katkı sağlayan Esas Gayrimenkul, son olarak Adana'yı layık olduğu yaşam ve buluşma noktası ile buluşturacak olmanın heyecanını yaşıyor.

SOSYAL YAŞAM

Esas Gayrimenkul, yeni yatırımı Esas 01 Burda AVM ile toplam 15 bin metrekarelik büyük mağaza alanı, birbirinden lezzetli menülere sahip restoranlar, en keyifli sohbetlere ev sahipliği yapacak kafelerin bulunduğu 4 bin 500 metrekarelik geniş yeme içme alanı, 2 bin 200 metrekarelik eğlence merkezi ve 10 salonlu 2 bin 300 metrekarelik sinema kompleksi ile özel sosyal yaşam alanları yaratmayı hedefliyor. Toplam 65 bin metrekare kiralanabilir alanı ve 2 bin 500 araç kapasiteli otoparkı ile Esas 01 Burda AVM, Adanalıların uğrak yeri olacak.

DUYGUSAL BAĞ

Havaalanı, otogar ve tren garı gibi toplu ulaşım mecralarına yakın mesafede bulunan Esas 01 Burda AVM konumu ve ulaşım kolaylığı ile maksimum 40 dakikalık mesafede 3 milyondan fazla kişiye kolayca ulaşacak. Esas Gayrimenkul CEO'su Kazım Köseoğlu, "Adana bizim için hem lokasyon, hem sanayi, hem de ticari açısından çok değerli bir yatırım noktası oldu. Ayrıca ailece doğup büyüdüğümüz ve bizi biz yapan yer Adana'dır. Sabancı ailesi denince akla gelen yerdir. Dolayısıyla bu yatırımda büyük bir duygusal bağ da yer almaktadır ve bundan ailece gurur duyuyoruz" dedi.

4,8 MİLYON ZİYARETÇİ

2018 yılında AVM inşaatını tamamlamayı hedeflediklerini aktaran Köseoğlu, "Esas 01 Burda AVM ile ziyaretçilerimize alışveriş keyfinin yanı sıra yeme-içme alanları, eğlence alanları, sinema salonları ve düzenli aktiviteleri ile de kelimenin tam anlamıyla yeni bir buluşma ve yaşam alanı sunacağız. Esas 01 Burda AVM projemiz, Adana'nın batı girişinde konumlanan bir projedir. AVM projemiz ile bir yıl içerisinde yaklaşık olarak 4 milyon 800 bin ziyaretçi hedefliyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.