Afyonkarahisar'daki Gazetecilere TOKİ Müjdesi!

Afyonkarahisar'daki Gazetecilere TOKİ Müjdesi!

Afyonkarahisar Belediyesi ve İnternet Habercileri Derneği işbirliğiyle Toplu Konut projesi yeniden hayat buluyor.

A+A-

Afyonkarahisar Belediyesi ve Internet Habercileri Derneği işbirliğiyle yeniden başlatılan Toplu Konut Projesi ile gazeteciler ev sahibi olacak. AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve AK Parti il Başkanı İbrahim Yurdunuseven'in destekleriyle başlatılan TOKİ projesiyle 2+1 şeklinde alt gelir konutları yapılacak. 

Özkaya 200 kişilik liste talep etti 

Özkaya, Çoban ve Yurdunuseven'in bulunduğu bir ortamda gazetecilerin yaptığı görüşmeden olumlu sonuç çıktı. Daha önce gazetecilerin TOKİ'lerden yararlanarak ev sahibi olduğu belirtilen görüşmede, geride kalan diğer gazetecilerin de ev sahibi olması noktasında mutabakata varıldı. 200 kişinin tamamlanarak kendilerine ulaştırılmasını isteyen Milletvekili Ali Özkaya, TOKİ ile olan tüm yazışma ve iletişimi kendisinin üstleneceğini söyledi. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise yer tahsisi konusunda her türlü desteği sağlayacağını bildirdi. 

Talep içip Ögeday ve Dağhan ile görüşülecek 

Kendilerine desteklerinden dolayı teşekkürlerini ileten İnternet Habercileri Derneği üyesi gazeteciler ise, bu sözleri aldıktan sonra hiç beklemeden girişime başladıklarını ve şuana kadar 100 kişilik bir talebin olduğunu bildirdiler. TOKİ'den ev sahibi olmak isteyen gazetecilere çağrıda bulunan dernek üyeleri, kontenjanı doldurarak biran evvel projenin başlatılması için çalışmaları azimle sürdürdüklerini bildirdiler. TOKİ alt gelir grubu projesine müracaat etmek isteyenler İsmail Ögeday ve Mustafa Dağhan'a ulaşabilirler. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.