Ahmet İpek: Ovacık'ta Modern Konut Projeleri Yükseliyor

Ahmet İpek: Ovacık'ta Modern Konut Projeleri Yükseliyor

Başkent Ankara’da birbiri ardına yükselen konut projeleri, kentin gelişim yönünü kuzeye çevirdi. Kuzey aksının en kalabalık ilçesi Keçiören’deki konut alıcısı da, Ovacık’ta yükselen modern konut projelerine odaklandı.

A+A-

İpektaş İnşaat  Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet İpek,  özellikle son birkaç yılda büyük inşaat hamlesinin başladığı Ovacık’ın çok büyük bakir alanı ile eski yerleşim merkezlerinin kargaşasından bunalan ve özellikle “park sorunu olmayan, konforlu yaşam sunan” konut arayanlara “ilaç gibi” geldiğini kaydetti.

Keçiören, Etlik, Yenimahalle gibi semtlerde alıcının “özü bozulmadan kurgulanan modern konut” arayışında olduğunu belirten İpek, şunları söyledi:

“Keçiören insanı kendi kabuğundan kopmak, özüne uymayan konutlarda olmak istemiyor. Buna karşın sahip olduğu evin de modern kurguda olmasına dikkat ediyor. Doğup büyüdüğü yerden ayrılmadan, yeni nesil konutlara sahip olmak isteyen bölge insanı, çok fazla proje olmasına rağmen tam olarak istediği kurguda bir proje bulamıyor. Ovacık’ta bizle birlikte çok fazla modern konut projeleri inşa edilse de; geniş daireleri, fonksiyonel planlarıyla bölgedeki diğer tüm projelerden farklı, konforlu yaşam sunacak Ova Kule, özüne bağlı konut alıcısına istediği tüm imkanları sunacak şekilde kurgulandı. 86 metre kule, 2,80 metre tavan yüksekliği ile 94 dairenin bulunduğu Ova Kule alıcısına, çocuk banyosundan, fitness salonuna; özel otoparktan, çocuk oyun alanlarına kadar çok sayıda ayrıcalık sunuyor. Ovacık’ı yakından izleyen Keçiören-Etlik lokasyonunda önümüzdeki 5 yıl içinde yoğun ilgi bekliyoruz. Modernizmi, kültürel dokuyla yoğurduğumuz projemiz sayesinde kuzey insanı, artık özünden ayrılmadan modern konutlarda oturacak.”​

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.