Ajda Pekkan Bahçeköy’deki Villasına 8.5 Milyon Dolar İstiyor

Ajda Pekkan Bahçeköy’deki Villasına 8.5 Milyon Dolar İstiyor

Ajda Pekkan Nisan 2014’te aldığı ve en son Eylül 2016’da satışa çıkardığı Bahçeköy’deki villasını Ayşe Ersayın’ın orada vefatından sonra ikinci kez kararlaştırdı.

A+A-

Ajda Pekkan Nisan 2014’te Bakçeköy Saklı Koru Evleri’nden 3.5 milyon dolara villa satın almıştı. Pekkan, 3 dönüm arsa üzerine kurulu bin 100 metrekare kapalı alanı, 6 odası, 2 salonu ve 6 banyosu bulunan yüzme havuzlu villasını Ayşe Ersayın burada yaşamını yitirmesinden sonra toparlanamadı ve evini satmaya ikinci kez karar verdi.

Ünlülerin klip yönetmeni olan Ayşe Ersayın 63 yaşında İstanbul-Bahçeköy’de Süperstar’ın evinde kalp krizi geçirip ölmüştü. Ajda Pekkan yaptığı açıklamada “Canım dostumun evimde odası vardı. Mart’ta ameliyat olacaktı. Yalnız kalmasını istemiyordum. Bir gece önce birlikte film izleyip yattık. Sabaha karşı fenalaştı. ‘Bana bir şey oluyor, iyi değilim’ dedi. Kollarımın arasında öldü” demişti.

VİLLASINA 8.5 MİLYON DOLAR İSTİYOR

Bu evi geçtiğimiz Eylül 2016’da yine satışa çıkaran Pekkan, basına yansıdığı kadarıyla Bebek’te yalı baktı. Bu üzücü olay üzerine şimdi Pekkan’ın villasında kalmak istememesi ağırlık kazandı. Yakınlarına söylediğine göre Pekkan daha önce 5 milyon 600 bin dolar istediği villaya şimdi 8.5 milyon dolar talep ediyor.

PHUKET’E GİDİYOR

Sabah’ın haberine göre kendine gelemeyen Ajda Pekkan’ın imdadına kardeşi Semiramis Pekkan ile eniştesi Gulu Lalvani yetişti. Çift, Ajda Pekkan’ı moral bulması için Phuket Adası’ndaki lüks malikanelerinde ağırlayacak. Uzakdoğu’da 15 gün kalacak olan Süperstar dönüşte villasının satışıyla ilgilenecek.

Bu arada Ajda Pekkan’ın bugün 71. yaş günü. Ancak yakınlarına “Sakın bir kutlama organize etmeyin. Moralim sıfır. Kendimi iyi hissettiğim bir anda buluşuruz. Zaten bir süreliğine Phuket’e gidiyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.