Akçay Kırkbir Fiyat Listesi! Eylülde Teslim

Akçay Kırkbir Fiyat Listesi! Eylülde Teslim

Akçay İnşaat tarafından Point Bornova AVM ve İzmir Otogarının karşısında hayata geçirilen 72 konutluk Akçay Kırkbir projesinde fiyatlar 325 bin TL’den başlıyor. 1+1’den 4+1’e kadar daire seçeneklerinin yer aldığı projede teslimler Eylül 2017’de gerçekleşe

A+A-

Akçay inşaat 3 bin 500 metrekare arsa üzerine 10 katlı tek blok olarak inşaat edilen Akçay Kırkbir projesi 72 konut ve zeminde mağazalardan meydana geliyor. 41 yıldır inşaat sektöründe faaliyetlerine devam eden Akçay inşaatın son projesinin ismi buradan geliyor. Projede 1+1’den 4+1’e kadar daire seçenekleri yer alıyor.

1+1 daireler brüt 65 metrekare, 2+1 daireler brüt 90 metrekare, 3+1 daireler 128 ile 190 metrekare arasında,  4+1 dairelerde brüt 220 metrekareden meydana geliyor. Projede 14 adet teraslı daire yer alıyor. Terasların büyüklüğü 22 metrekare ile 90 metrekare arasında değişiyor.

Akçay Kırkbir Projesindeki 1+1 dairelerin fiyatları 325 bin, 2+1 dairelerin fiyatları 420 bin, 3+1 dairelerin fiyatları 550 bin, 4+1 dairelerin fiyatları 850 bin TL’den başlıyor. Proje satış sorumlusu Cüneyt Aktosun lansman fiyatlarıyla daire alanların 1 yıl içerisinde yüzde 20’den fazla kazanç sağladığını teslimlerden sonra bu rakamın yüzde 40-50’lere kadar çıkacağını söyledi

Ocak 2016’da inşaatına başlanan projenin teslimleri Eylül 2017’de gerçekleşecek.

İzmir Otogarının bulunduğu yeni Bornova bölgesinde konumlanan  Akçay 41 projesi  Point Bornova AVM’nin karşısında yer alıyor. Proje çevreyoluna 150 metre, Işıkkent eğitim kampüsüne 1.2 kilometre, Forum Bornova’ya 2.6 kilometre, Ege Üniversitesi’ne 3.6 kilometre, Yaşar Üniversitesine 3.8 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

ZİRAAT BANKASI GARANTÖRLÜĞÜNDE

Ziraat Bankası ile anlaşmalı projede konut satışlarında yüzde 80’e kadar kredi kullanılabiliyor. Ziraat Bankası aynı zamanda proje garantörlüğü de yapıyor.

HEM REZİDANS HEM KONUT

Akçay İnşaat hayata geçirdiği tüm projelerde ilk 5 yıl bina yönetimi hizmetini kendi bünyesinde yürütüyor. Binalarda hem konut hem de rezidans imkanları sağlanıyor. Bina genel giderlerinin karşılanması için belirlenen aidat rakamı dışında ek ücret karşılığında rezidans hizmeti alabiliyor. Bu yöntemle hem rezidans hizmeti almak istemeyenlerin yüklü aidat ödemesinin önüne geçiliyor, hem de rezidans hizmeti almak isteyen konut sahiplerinin ihtiyaçlarına cevap veriliyor.

SOSYAL OLANAKLAR

Her daireye özel 1 araçlık kapalı otopark

Açık yüzme havuzu

Kamelya

Merkezi sistem pay ölçerli doğalgaz sistemi

Modern bahçe peyzajı

7/24 güvenlik ve kamera kaydı

Görüntülü interkom

Ankastre ürün seti

Yangın, gaz ve hırsız alarmı

Özel tasarım hazır mutfak

Gömme rezervuar

Merkezi TV uydu sistemi

Kısmi duvar kağıdı uygulaması

Motorlu panjur

Mobilya iç kapılar

Zübeyit Garip/ İnşaat Deryası

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.