Akhisar Stadı'nın Yer Teslimi Yapıldı!

Akhisar Stadı'nın Yer Teslimi Yapıldı!

Manisa Akhisar'da 12 bin kişilik stat için ihaleyi kazanan firmaya yer tesliminin yapıldığı belirtildi. İhaleyi 71 milyon 240 bin TL'ye kazanan May İnşaat, inşaatı devraldı.

A+A-

Akhisar'da inşaatı yarıda kalan 12 bin kişilik stadı tamamlamak üzere açılan ihaleyi kazanan firmaya yer teslimi yapıldı. 

1 Mart'ta gerçekleşen ihaleyi 71 Milyon 240 bin TL'ye kazanan May İnşaat, geçen hafta Akhisar Belediyesi ile protokol imzaladıktan sonra bugün de inşaatı resmen devraldı. Sözleşme gereği 180 günde bitmesi planlanan stat için derhal kolları sıvayacaklarını belirten firma yetkilileri, çatı sistemiyle ilgili hazırlıkları daha önce başlattıklarını açıkladı.

Finansmanı Spor Toto tarafından sağlanacağı için ismi Spor Toto Akhisar Stadı olacak 12 bin seyirci kapasiteli tesis bünyesinde ayrıca 2 bin kişilik spor salonu ile 600 araç kapasiteli kapalı otopark yer alacak. Mevcut Akhisar İlçe Stadı UEFA kritilerlerine uygun olmadığı için Süper Lig'e yükseldikten sonra 5 sezondur maçlarını Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynayan Akhisar Belediyespor, önümüzdeki sezondan itibaren rakiplerini kendi stadında ağırlayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.