Antalya Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi'nde Son Durum!

Antalya Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi'nde Son Durum!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından kent merkezini canlandırması için inşa edilen Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi inşaatı hızla devam ediyor.

A+A-

Antalya Büyükşehir Belediyesi Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi inşaatına hız verdi. Kent merkezini canlandıracak proje bölgeyi çekim merkezi haline getirecek. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Doğu Garajı ve Çevresi Kentsel Tasarım Projesi hakkında görüşlerini paylaştı.  Türel, "O turist bu dükkana girecek" diyerek başlattığı proje çerçevesinde bir yandan Nekropol alanındaki çalışmalar sürerken, diğer yandan Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi de hızla yükseliyor. İnşaatı devam eden Kültür ve Ticaret Merkezi'nin silueti ortaya çıkmaya başladı. Proje tamamlandığında Antalya, geleneksel çarşı kültürünün yaşatılacağı, çeşitli sanatsal organizasyonlara ev sahipliği yapacak yeni bir kültür ve ticaret merkezi kazanacak. Proje ile esnafın da yüzü gülecek. Toplam 66 bin metrekare inşaat alanına sahip proje ile Doğu Garajında yıllardır süre gelen geleneksel alışveriş kültürü modern bir alt yapıyla sunulacak. Festival Çarşısı esnafı tekrar buraya taşınacak. 5 katlı tesisin ilk iki katında gıda ürünlerinin yer alacağı pazar yeri, üstteki iki katta ise Festival Çarşısı'na ait dükkanlar, en üst katta da kafe ve eğlence alanları ile dükkanlar yer alacak. Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi, uluslararası festivallere ev sahipliği yapan Antalya'ya yakışan, kenti ziyaret eden turistlerin yeni uğrak noktası olacak'' dedi. 


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.