AquaCity Denizli’de Kira Garantisi

AquaCity Denizli’de Kira Garantisi

Sinpaş’ın hayata geçirdiği AquaCity Denizli’de ayrıcalıklı yaşam başladı. AquaCity Denizli, 1+1 daireler için 1500 TL, 2+1 daireler için 2000 TL, 3+1 için 2500 TL ve 4+1 daireler için 3500 TL garanti kira bedeli ile yatırım fırsatı sunuyor.

A+A-

Sinpaş, AquaCity Denizli’den ev almak isteyenlere 1 yıl boyunca kira garantili ev sahibi olma fırsatı sunuyor. AquaCity Denizli’deki daire tipleri için belirlenen kira garantisi 1+1 daireler için 1,500 TL, 2+1 daireler için 2 bin TL, 3+1 ve 3,5+1 daireler için 2 bin 500 TL, 4+1 daireler için 3 bin 500 TL olarak belirlendi.

Ünlü Markalar AquaCity’de Buluştu

AquaMall AVM; cadde atmosferi yaşatan açık alanı, birbirinden şık cafe ve restoranları, mağazaları, sosyalleşme alanları ve sunduğu yepyeni yaşam konseptiyle Denizli’nin yeni buluşma noktası oldu. AquaMall üzerinde bulunan sosyal tesis profesyonel işletmesi ile AquaCity sakinlerine kaliteli bir sosyal yaşam imkânı sağlıyor. Bu alanda yüzme havuzları, İstanbul Fitness A spor salonu, yürüyüş parkurları, basketbol sahaları ve tenis kortları ile hizmet veriliyor.

Dünyaca ünlü moda ve hazır giyim markası olan H&M, kahve tutkunlarının vazgeçilmezi Starbucks ve Caribou Coffee, ‘Yol Boyu Lezzetleri’ konseptiyle meşhur olan Köfteci Yusuf, AquaCity Denizli’nin yanı başındaki Metro Grosmarket, AquaCity’ye birkaç adım ötede bulunuyor. Tenis, basketbol, voleybol, açık ve kapalı spor alanlarıyla Denizli’nin en büyük spor kompleksi İstanbul Fitness A spor salonu, sağlıklı bir yaşam için AquaCity Denizli sakinlerine hizmet veriyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.