Aryom Koru'da Konutların Yüzde 20'si 10 Günde Satıldı

Aryom Koru'da Konutların Yüzde 20'si 10 Günde Satıldı

Aryom İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Günday, “Satışa çıktığımız 10 gün içinde konutların yüzde 20’si satıldı” dedi

A+A-

Aryom İnşaat'ın Gaziemir'de 165 milyon liralık yatırımla hayata geçireceği 425 konutluk Aryom Koru projesine satışa çıktığı ilk hafta 5 bin talep geldi. Aryom İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Günday, "Satışa çıktığımız 10 gün içinde konutların yüzde 20'si satıldı" dedi.

Aryom Koru Fiyat!

Aryom Koru tanıtım ve satış ofisinde düzenlenen toplantıda konuşan Günday, anahtar teslim endüstriyel tesis inşaatının ardından konut alanında da çalışmaya başladıklarını vurguladı. Günday, "Bunun ilk adımını da Gaziemir'de hayata geçirdiğimiz Aryom Koru ile atıyoruz. 425 daireden oluşan projede 7 Ocak'ta satışa başladık. Şu ana kadar 5 bin talep formu topladık. Hedefimiz Haziran 2019'da projeyi bitirmek" dedi.

5 YILDA 500 MİLYON LİRALIK YATIRIM HEDEFİ

Projenin büyük ilgi gördüğünü belirten Günday, "Doğadan da esinlenip insanları mahalle aralarında sıkışıklıktan kurtarmak istedik. Böylece ana temamız olan 'doğa ile içiçe' ortaya çıktı" dedi. Balkon kültürünü de projelerine yansıttıklarını aktaran Günday, projede 1+1'den 4+1'e kadar 30 farklı konut tipinin olduğunu vurguladı.
Gaziemir'de Fuarİzmir'in karşısında 5 yıldızlı otel projeleri de bulunduğunu ifade eden Günday, "Urla, Çeşme ve İstanbul'da da projelerimiz olacak. 5 yıl içinde 500 milyon liralık bir yatırım planlıyoruz" dedi.

KONUTLARIN ÖZELLİKLERİ

Projede konutlar 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, bahçe terası ve çatı terası olarak 30 farklı tipte olacak. İki ayrı parselde 2 adet açık ve 2 adet kapalı yüzme havuzları ile çocuk yüzme havuzları bulunacak.

İki büyük sosyal tesis, fitness merkezi, spor salonu bay ve bayan soyunma odaları, SPA alanı içinde duş ve tuvaletler, sauna, buhar odası, masaj odaları, bilardo ve masa tenisi, genç hobi odası, cafe ve çocuk oyun odası yer alacak.

Sağlık tesisi, tenis kortu, basketbol sahası, voleybol sahası, açık çocuk oyun ve eğitim parkı yapılacak.

Akıllı ev otomasyon sistemi ile internet üzerinden tüm ev içindeki cihazlar kontrol edilebilecek.

Konutlarda merkezi yerden ısıtma sistemi olacak. Her katta çöp odaları bulunacak.

24 saat jeneratör ile kesintisiz enerji sağlanacak ve su depoları bulunacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.