Aşçıoğlu Merter Projesi Yıl İçinde Başlıyor!

Aşçıoğlu Merter Projesi Yıl İçinde Başlıyor!

125 milyon dolarlık yatırımla Selenium Retro 9 projesini hayata geçiren Aşçıoğlu Merter'deki projesine 2017 yılı içerisinde başlayacak.

A+A-

Kuruluşunun 50. yılında Ataköy'deki Selenium Retro 9 projesini görücüye çıkaran Aşçıoğlu İnşaat yatırımlarına hız kesmeden devam edecek.

125 milyon dolarlık yatırımla Selenium Retro 9 projesini hayata geçiren şirket, Merter projesine yıl içerisinde başlayacak. Dönüşüm projelerine de odaklanan Aşçıoğlu Maslak'ta başlayacağı dönüşüm projesinde de imza aşamasına geldi.

Merter Tamek arsasına 80 milyon dolarlık proje

Aşçıoğlu İnşaat Merter'deki projesine 2017 yılı içerisinde başlayacak. Projede konuta yer vermeyeceklerini belirten Aşçıoğlu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Aşçıoğlu, "Merter projemize 2017 yılı içerisinde başlayacağız. Ticari bir proje planlıyoruz, ofis, hastane ya da üniversite olabilir." dedi.

Beykoz radarda

Beykoz'un çok gelişeceğini ve 4-5 sene içerisinde merkez olacağını belirten İrfan Aşçıoğlu yaptığı açıklamada, "Sarıyer'de kendi arsamız üzerinde bir konut projesine başlayacağız, Anadolu yakasında ise radarımızda Beykoz var." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.