Avenue İstanbul 443 Bin Liradan Başlıyor

Avenue İstanbul 443 Bin Liradan Başlıyor

Gül İnşaat imzasıyla Beylikdüzü Beykent'te yükselen Avenua İstanbul projesin satışa çıktı.ç Daire fiyatları 443 bin liradan başlıyor. Yüzde 5 lansman indiriminin uygulandığı projede 736 konut, 40 ofis ve 170 mağaza yer alıyor.

A+A-

Gül İnşaat, Beykent’teki yeni projesi Avenue İstanbul projesini lansman fırsatlarıyla satışa çıkardı. Miami’deki Bal Harbour konseptini Avrupa Yakası’na taşıyan projede residence, AVM ve ofis blokları yer alıyor. 

30 dönüm alan üzerinde yükselen Gül İnşaat Avenue İstanbul projesinde 736 konut, 40 ofis ve 170 mağaza yer alıyor. 

530 milyon TL yatırımla hayata geçirilen Avenue İstanbul projesinde büyüklükleri 89 metrekare ile 187 metrekare arasında değişen 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri yer alıyor. Avenue İstanbul’da 1+1’ler 89 metrekare, 2+1 139 metrekare, 145 metrekare ve 156 metrekare, 3+1’ler ise 187 metrekare büyüklükte tasarlanıyor. 

METREKARESİ 4 BİN TL

Avenue İstanbul’da metrekare birim fiyatları lansmana özel 4 bin TL’den başlıyor. Projede daire fiyatları 443 bin TL’den başlıyor 1 milyon 100 bin TL’ye kadar yükseliyor.

Banka kredisi ile konut sahibi olunabilen projede şirket bünyesinde de vade farksız taksit imkanı sunuluyor. 
Konutların Eylül 2019, AVM’nin ise Eylül 2018’de tamamlanması planlanan projenin sosyal olanakları arasında ise yüzme havuzu, güvenlik, otopark, sauna, yürüyüş alanları, çocuk oyun alanları, cafe, restoran, mağazalar ve peyzaj gibi birçok imkan bulunuyor.

Avrupa Yakası Beykent girişinde konumlandırılan proje E-5 karayoluna komşu konumda, Metrobüs Tüyap durağının hemen yanında, Tem- Hadımköy bağlantı yolu karşısında yer alıyor. 
Avenue İstanbul projesi Beykent Üniversitesi’ne  1 dakika, Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’ne 3 dakika ,Beylikdüzü Devlet Hastanesi’ne 3 dakika, Beylikdüzü Yaşam Vadisi Şehir Parkına 5 dakika, Büyükçekmece Sahile 5 dakika, Hadımköy Tem Gişeler 6 dakika ve Atatürk Havalimanı 20 dakika uzaklıkta konumlanıyor. 

1 MİLYON DOLAR KİRA GELİRİ

Projede sadece konutların satılacağını, ofis ve dükkanların ise kiralanacağını belirten Gül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Metin Gül, 530 milyon TL yatırımla hayata geçirilen projede konutlardan 420 milyon TL hasılat, mağazalardan ise 1 milyon dolar kira geliri beklediklerini söyledi.

AMERİKA’YA VİZESİZ GÖTÜRECEĞİZ

Miami’deki Bal Harbour konseptini Beykent’e getirdiklerini vurgulayan Metin Gül, “Amerika’yı Beykent’e taşıyoruz. Amerika vizesiz almıyor ama buraya vizesiz gelebilirsiniz. Bölgedeki en iyi çarşıyı yapacağız” ifadesinde bulundu.

BEYLİKDÜZÜ’NE 20 BİN KONUT

Bölgede bugüne kadar 20 bin konut ürettiklerini belirten Metin Gül, “Geçmişte insanlar Beylikdüzü denilince ürperiyordu fakat bugün İstanbul’un en değerli 3 ilçesi arasında gösteriliyor. Biz Beylikdüzü’nden memnunuz. Satışların en iyi olduğu bölge” dedi.

2 YENİ PROJE DAHA GELİYOR

Avenue İstanbul projesinin yanı sıra 2 yeni projeye daha başlayacaklarını belirten Metin Gül, şu an devam eden 6-7 projemiz var, iki yeni projemizi de yakın zamanda başlayacağız” diye konuştu.


YABANCIYLA ÇOK ALIŞVERİŞİMİZ YOK
Gül, bölgeye olan yabancı ilgisi hakkında soruya şöyle yanıt verdi, “Bizim yabancılarla çok alışverişimiz yok. Satışımız hiç yok değil var ama az. Yabancı yatırımcı daha çok Esenyurt bölgesini tercih ediyor. Orada fiyatlar Beylikdüzü’ne göre daha uygun. Beylikdüzü daha elit bir kesime hitap ediyor” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.