Bilecek Seven Pasajı AVM Projesi İhaleye Çıkıyor

Bilecek Seven Pasajı AVM Projesi İhaleye Çıkıyor

Bilecik'te yıkılan seven pasajı yerine 15 Temmuz Demokrasi Meydanı, Yeraltı otoparkı ve AVM yapılacak. Proje 12 eylül tarihinde ihale edilecek.

A+A-

Bilecik'te Seven Çarşısı olarak bilinen ve yeni adıyla 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Meydanı yapılması planlanan alışveriş merkezi, yer altı otoparkı ve meydan düzenlemesi ile 140 ada 1 parseldeki taşınmaz üzerine yapılacak olan ticaret merkezi yapımına ilişkin ihale duyurusu yapıldı.

Bilecik Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada;  ''Bilecik Belediyesi’nin mülkiyetinde bulunan Bilecik İli Merkezde yer alan 89 ada 12 parseldeki taşınmaz üzerine AVM, 89 ada 13 parsel taşınmaz üzerine Yeraltı Otoparkı ve Meydan düzenlenmesi ile birlikte, 140 ada 1 parseldeki taşınmaz üzerine Ticaret Merkezi yapımı işlerini kapsayan ihalenin gerçekleştirileceği" belirtildi.

Öte yandan,  2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35(a) maddesi gereğince kapalı teklif usulüyle 12 Eylül 2017 Salı günü saat 14.30’da Bilecik Belediyesi Binasında bulunan Belediye Encümeni Toplantı Salonunda  yapılacağı bildirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.