Bitlis'e AVM Konseptinde İş Merkezi

Bitlis'e AVM Konseptinde İş Merkezi

Bitlis deresi üzerinde yer alan eski dükkanların yerine yapılacak olan 51 dönümlük iş merkezinde çalışmalar devam ediyor. Bitlis İş Merkezi projesini yerinde inceleyen vali Ustaoğlu AVM'nin Bitlis için çok önemli olduğunu belirterek yakın zamanda projeyi

A+A-

Ustaoğlu, yaptığı açıklamada iş merkezinin en yakın zamanda tamamlamayı planladıklarını dile getirdi. Bitlis için AVM‘nin çok önemli olduğunu belirten Vali İsmail Ustaoğlu, bunun en yakın zamanda eksiklerini tamamlayarak açılışı yapacaklarını bildirdi. Ustaoğlu, konuşmasında şunları kaydetti:

“Özellikle Bitlis deresi üzerindeki esnafımıza ve genel olarak orada yapılacak olan çalışmaları göz önüne alındığında buranın bir çekim merkezi haline getireceğiz. Bu iş merkezinde yapılması planlanan çalışmaları tekrar inceleyerek eksikleri göz önüne alarak çalışmalar yapacağız. Şuan çok kronik olarak önümüzde duran Bitlis deresinin üzerinde başta iş yeri olmak üzere bunların buraya taşınmasıyla alakalı çalışmalar yapıyoruz. Burası çok iyi niyetle başlanmış ama gelinen noktayla sıkıntılar yaşıyoruz. Buranın iklim koşulları göz önüne alınarak yapılacak çalışmalar ile burayı hayattı geçireceğiz. Buranın çocuk kadın ve herkesin ilgi odağı haline getirmeyi planlıyoruz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.