Buca Konutları'nda Yeni Fırsat!

Buca Konutları'nda Yeni Fırsat!

İZMİR Büyükşehir Belediyesi, Buca'da inşa ettiği konutların 71 dairesini ihale yoluyla satışa sunuyor. Satışlar için son başvuru tarihi 6 Şubat 2017. 3+1 dairelerin fiyatları, 167 bin ile 204 bin TL arasında değişiyor.

A+A-

Büyükşehir Belediyesi, Buca Tınaztepe mahallesi Yavuz Sultan Selim Caddesi üzerinde inşa ettiği konutlardan 71'inin satışı için ihaleye çıkıyor. Uygun fiyata ev sahibi olmak isteyenler için fırsat yaratan Büyükşehir Belediyesi, 112 metrekare alana sahip, 3+1 daireleri 167 bin ile 204 bin TL arasında satışa sunuyor. Herhangi bir koşulun aranamadığı satışlar için son başvuru tarihinin 6 Şubat 2017 olduğu bildidrildi. 

Vatandaşlar, konut alanında oluşturulan tanıtım bürosundan hafta içi 09.30 - 12.30 ve 13.30 - 15.30 saatleri arasında bilgi alabilecek. Konutlardan almak isteyen vatandaşlar, ihale giriş belgelerini İzmir Büyükşehir Belediyesi Mesken Şube Müdürlüğü'nden temin edebilecekler. Şartname için konutların özelliğine göre satış bedeli üzerinden yüzde 3 oranında teminat bedelini ödemek gerekiyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan dairelerin fiyatları, özelliklerine ve konumlarına göre 167 bin ile 204 bin TL arasında değişiyor. 

İLK ETAP SATIŞA YOĞUN İLGİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin aralık ayında gerçekleştirdiği ilk ihalede bir blokta yer alan 34 daire rekor başvuruyla satılmıştı. Açık artırma usulü satılan 34 daireyi almak için 289 kişi teklif vermişti.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Buca'da yapılan 578 konuttaki daireler, 3 oda 1 salona sahip ve net 112 metrekare. Konutlar, radye temel üzerine tünel kalıp sistemi ile ısı yalıtımlı ve çift asansörlü olarak inşa edildi. Kuzeyinde Buca Yedigöller Rekreasyon alanı, Buca Betontaş Kapalı Pazar Yeri ve Buca Telekom Santrali bulunan konutların güneyinde Akşemsettin İlköğretim Okulu, doğusunda 80. Yıl Betontaş İlköğretim Okulu, batısında ise Cumhuriyet Yüksek Öğretim Kız Öğrenci Yurdu bulunuyor. Modern bir mimari ile deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa edilen Buca Toplu Konutları, Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'ne 2.5 km, Buca Belediyesi'ne 3 km, İzmir-Çeşme otobanına 9 km uzaklıkta.. Kent içi ulaşım araçları ile de konutlara rahatlıkla ulaşmak mümkün.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.