Buca’nın 4 Bölgesinde ‘Teksun Konutları’ Yükseliyor!

Buca’nın 4 Bölgesinde ‘Teksun Konutları’ Yükseliyor!

Teksun İnşaat’ın Buca’da 4 ayrı projesi devam ediyor. Buca Seyfi Demirsoy hastanesinin arka tarafında bulunan 16 dairelik prestij projesine teslimler yapılırken, Yeşiyurt projesinde teslimler 2 hafta sonra gerçekleşecek. Gediz mahallesinde otoban yolu üze

A+A-

Teksun İnşaat’ın prestij projelerinden olan Seyfi Demirsoy Hastanesi’nin arka tarafındaki 16 dairelik proje Buca standartlarının üstünde bir kalitede yapıldı. Site içerisinde tek blok olarak inşa edilen projede tamamı 160 metrekareden oluşan 3+1 daireler yer alıyor.

800 metrekarelik kapalı otoparkı, bahçesi, süs havuzları, kamelyaları, oturma alanları, geniş peyzaj alanı ile Bucalılara konforlu ve lüks bir yaşam sunan projede hemen teslim daire fiyatları 450 ile 550 bin TL arasında değişiyor.

 

YEŞİLYURT PROJESİNDE TESLİMLER 2 HAFTA SONRA

Buca Yeşilyurt Ordu caddesinde 2 blok olarak inşa edilen 14 dairelik projede inşaat bitmek üzere. Daireler 2 hafta sonra teslim edilecek. Projede 75 metrekarelik 9 adet 2+1, 120 metrekarelik 5 adet daire 3+1 daire bulunuyor. 2+1 dairelerin fiyatları 220 Bin, 3+1 dairelerin fiyatları ise 250 bin TL civarında.

GEDİZ’DE İNŞAAT BAŞLADI

Gediz mahallesinde otoban yolu üzerinde 22 dairelik binanın inşaatı başladı. Projede yer alan dairelerin tamamı 120 metrekarelik 3+1’lerden oluşuyor. Daire fiyatları 200 Bin ile 250 Bin TL arasında değişiyor. Daireler Kasım 2017’de teslim edilecek.

ENHOŞLAR’A ESTETİK BİR BİNA GELİYOR

Buca Enhoşlar’da Hipodrom karşısında 4 dairelik projenin ruhsatı 1 hafta içerisinde çıkacak.  Tek bloktan oluşacak projede her katta 125 metrekarelik tek daire olacak. Dairelerin lansman fiyatları 350 ile 400 bin TL arasında değişiyor. Karşıyakalı bir mimarın çizdiği proje binası estetik tasarımıyla ön plana çıkıyor. Proje inşaatının 15 gün içerisinde başlaması planlanıyor.

40 YILLIK İNŞAAT BİRİKİMİ

Buca’nın en köklü müteahhitlerinden olan Tımarlı ailesi 40 yıllık bir inşaat birikimine sahip. 2001 yılında kurulan Teksun İnşaat aile şirketinin başında 3 kardeş bulunuyor. İlerleyen yıllarda kurulan Helen İnşaat, Teksun inşaat ile aynı çatı altında farklı isimlerle çalışmalarını sürdürmeye başladı. Bornova ve Muğla’da çeşitli projelere imza atan Teksun İnşaat’ın yönetim kurulu başkanı Ergun Tımarlı ilerleyen dönemlerde Güzelbahçe, Urla gibi sahil ilçelerinde proje yapacaklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.