Bulut Orman Evleri Yüzde 80 Satış Rakamına Ulaştı

Bulut Orman Evleri Yüzde 80 Satış Rakamına Ulaştı

Tanyer inşaat tarafından Narlıdere'de hayata geçirilen Bulut Orman Evleri projesinde konutların yüzde 80'i satıldı.

A+A-
Narlıdere'de yaşamın başladığı Asma Bahçeler ve temel aşamasında olmasına rağmen yüzde 80'lik satış rakamına ulaşan Bulut Orman projelerinin, İzmir başta olmak üzere; Ankara ve İstanbul gibi metropol kentlerden de kendine alıcı bulduğuna dikkat çeken Münir Tanyer, şunları söyledi: “Bulut Orman projesi, doğayla içiçe ve modern mimarisiyle beğeni topladı. Yapımı tamamlanan ve kısa bir süre önce hizmete açılan Yaşar Kemal Rekreasyon Alanı da sunduğu olanaklarla bölgenin değerini artırdı. Ev almak isteyenlere 24 aya kadar vade seçenekleri ve 0,80 oranındaki faiz oranlarıyla ödeme kolaylıkları sağlıyoruz. 1+1, 2+1 ve 3+1 'den oluşan daire tiplerindeki BulutOrman projesinde şu anda kademeli olarak kazık ve ankraj çalışmaları devam ediyor. Evleri Aralık 2018'de sahiplerine teslim etmeyi planlıyoruz"
 
İZMİR ÇEKİM MERKEZİ OLDU

İzmir'in doğası, çağdaş toplum yapısı ve sunduğu sosyal olanakları nedeniyle yoğun kent yaşamından bunalan insanlar tarafından adeta bir kaçış noktası olarak görüldüğünü hatırlatan Tanyer, İzmir'deki inşaat projelerinin satışlarının önümüzdeki dönemde de artarak sürmesini beklediklerini sözlerine ekledi.
 
İnşaat sektörünün Türkiye ekonomisinin lokomotifi olduğunu ve başka pekçok sektörü de beslediğini dile getiren Münir Tanyer, “İş dünyasında durmak, aslında geri gitmek anlamına gelir. Bu nedenle biz de şirket olarak her zaman yeni projeler üretiyoruz. Tek ihtiyacımız olan ülkemizin geleceği ve çocuklarımız için daha çok çalışmak” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.