Büyükçekmece'nin 4 Mahallesinde İmar Planları Yenileniyor

Büyükçekmece'nin 4 Mahallesinde İmar Planları Yenileniyor

Büyükçekmece Belediyesi tarafından hazırlanan Celaliye, Kamiloba, Güzelce ve Kumburgaz mahallelerinin yeni imar planları çalışmalarında sona gelindi.

A+A-

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Celaliye, Kamiloba, Güzelce ve Kumburgaz imar planlarında sona gelindiğini açıklayarak; “Planlar konusunda herhangi bir sıkıntı yok. Şehrimizi geliştirecek, halkımızı mutlu edecek bir plan çalışması yaptık”dedi.

Büyükçekmece Belediye Meclisi’nin Eylül ayı oturumu Kamiloba Mahallesi Yılmazlar Kıraathanesi’nde gerçekleşti. Meclis oturumunda, gündemdeki 2 madde ve ek olarak gündeme alınan 3 madde görüşülerek karara bağlandı.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Kumburgaz, Celaliye, Kamiloba ve Güzelce’nin imar planlarında sona gelindiğini açıklayarak; “Büyükşehir belediye meclis üyelerimiz ve belediyemiz tek ekibinin titizlikle hazırladığı ve takibini yaptığı imar planlarında sona gelindi. Yeni planlar bölgenin mevcut yapılaşmasına uyumlu, şehrimizi geliştirecek, halkımıza katkı sağlayacak, mutlu edecek planlardır. Ayrıca çiftçilerimizi endişelendirecek bir durum da olmayacak. Arazi vergisi ödeyerek faaliyetlerine devam edebilecekler. Planlarda herhangi bir sıkıntı yok sadece gecikme var” diye konuştu.

Başkan Hasan Akgün’den Emlak Vergisi müjdesi

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Emlak Vergisi konusunda daha önce komisyon tarafından belirlenen oranların yeniden değerlendirmesi ile vergi oranlarında yaklaşık yüzde 50 düşüş yaptıklarını da dile getirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.