Çanakkale'deki Sümerbank Arazisine 840 Konut Geliyor!

Çanakkale'deki Sümerbank Arazisine 840 Konut Geliyor!

Çanakkale’de uzun yıllardır atıl durumda olan 55 dönümlük Sümerbank arazisine 840 konutluk proje yapılacak. Proje 19 Şubat'ta yapılacak bilgilendirme toplantısıyla vatandaşlara anlatılacak.

A+A-

Uzun yıllardır şehrin girişinde atıl durumda adeta kaderine terk edilmiş olan Sümerbank arazisi olarak bilinen 55 dönümlük alanın Çanakkale halkı tarafından satın alınarak, şehre örnek bir projeyle kazandırılması için kurulan Sümer Kent Konut Yapı Kooperatifi yönetimi katılımcıları ve projeye dahil olmak isteyen vatandaşları bilgilendirme amacıyla 19 Şubat Pazar 14:30’da günü ÇOMÜ İÇDAŞ Kongre Merkezi’nde toplanarak yapılmak istenen projeye ait detayları paylaşacak. 

Çoğunluğunu hukukçuların ve öğretim üyelerinin oluşturduğu kooperatif, üye alımına ise devam ediyor. Toplamda 335 üye ile satın alınacak araziye 840 konut yapılması planlanıyor. Çanakkale halkı tarafından, şehre kazandırılmak istenen projede ise her şey şeffaf şekilde ilerliyor. Bir banka ile anlaşan kooperatif, başlattığı kampanya ile yapılması planlanan 3+1 daireleri, 140 bin liraya üyelerine satın alma fırsatı sunuyor. Projeye ait tüm detaylar düzenlenecek toplantıda katılımcılarla paylaşılacak.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.