Cem Yücesoy: Seyrek’te Konut Satışlarımız Duraksamadı

Cem Yücesoy: Seyrek’te Konut Satışlarımız Duraksamadı

Yücesoy Mühendislik yönetim kurulu başkanı Cem Yücesoy Seyrek’te inşaatı devam eden Studio City projesinin satışları ile ilgili bilgi verdi. Gediz Üniversitesi’nin kapanmasının ardından konut sektörünün olumsuz etkilendiği Seyrek’te kompleks bir yaşam ala

A+A-

Seyrek üniversiteye dönük bir yapılaşmanın olduğunu vurgulayan Cem Yücesoy, “Gediz Üniversitesi’nin kapanmasıyla yaşam alanlarında boşluk oluştu. Bizim projemizin şöyle bir avantajı var. İçerisindeki kafeleriyle, sosyal tesisleriyle kompleks bir yaşam alanı. Bu yüzden üniversitenin kapanmasının bize olumsuz bir etkisi olmadı. Daha çok öğrencilere yönelik hazırlanan küçük projeler çok ciddi etkilendi. Dört gözle okulun açılmasını bekliyorlar. Tabi okulun bu yıl içerisinde yeniden açılmasını bizde arzu ediyoruz” ifadelerini kullandı.

ENTERESAN BİR ŞEKİLDE SATIŞLARDA YAVAŞLAMA OLMADI

Mahalle etabının lansman toplantısının önümüzdeki haftalarda yapılacağını, 7 ve 8. Etap inşaatlar için hazırlıkların devam ettiğini belirten Yücesoy şu şekilde devam etti, “İnşaatlarımız programladığımız gibi devam ediyor. Yaşam da başladı. Projemizin satışlarında yavaşlama olmasını öngörüyorduk. Enteresan bir şekilde olmadı. Projemiz gerçek değeriyle alıcısını buldu. Projemizin ilk 4 etabının satışını zaten tamamlamıştık. Çarşı ve 5’inci etabın yüzde 90’ını sattık. 6’ncı etapta da yüzde 60’lardayız. Yakın dönemde inşaatına başladığımız Mahalle etabımız var. Oradaki dairelerin yüzde 15’ini sattık. Önümüzdeki haftalarda bu projeyle ilgili bir lansman düzenleyeceğiz. 7 ve 8’inci etaba da hazırlanıyoruz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.