Coldwell Banker Türkiye'de 3 Yılda 130 Ofis Açtı

Coldwell Banker Türkiye'de 3 Yılda 130 Ofis Açtı

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş “Türkiye’de 4 yılda 130 ofis ve 1.500 gayrimenkul profesörüne ulaştık. 1906’dan bu yana edindiğimiz 111 yıllık tecrübeyi ofislerimizi aktarıyoruz” dedi.

A+A-

Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı bu yıl 12-15 Ekim 2017’de, Medyafors Fuarcılık organizasyonu, UFRAD iş birliği ve Coldwell Banker Türkiye Ana Sponsorluğunda CNR Fuar merkezinde 15. kez düzenlendi.

Düzenlenen fuarda konuşan Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş, “Coldwell Banker 1906’dan beri girişimcilerin küçük sermayelerle büyük işletmeler kurmasını sağlıyor. Dünyada da 49 ülkede 3.500 ofis ve 86 bin gayrimenkul danışmanıyla yılda 250 milyar dolarlık gayrimenkul satışına aracılık eden ve dünyada gayrimenkul sektöründe satış lideri olan bir markayız. İnsanların hayal ettiği gayrimenkulü gerçeğe dönüştürüyoruz. Türkiye’de 4 yılda 130 ofis ve 1.500 gayrimenkul profesörü ile zirveye doğru yürüyoruz” dedi.

Coldwell Banker’in 2013 yılında Coldwell Banker Türkiye’de faaliyete başladığını aktaran Taş, “Dünyadaki her zengin insan gerçekten çok zeki. Ama her zeki insan zengin değil. Girişimcilik zeki insanların zengin olmasının anahtarı aslında. Etrafımızda birçok insan kendi yapamadığını bizim de yapamayacağımızı düşünerek, sakın yapma sen bu işi beceremezsin diye yönlendirmede bulunur. Dolasıyla uzakta birçok insan kolumuzu kanadımızı kırıp kanat çırpışlarımızı seyrediyor” diye konuştu.

“Globalden gelen tecrübemizi ofislerimize aktarıyoruz”

Globalden edindikleri 111 yıllık tecrübeyi ofislere aktardıklarına dikkat çeken Taş “Biz bir araya gelmenin gücünü kullanıyoruz. İnsanlar kazanarak öğrenmez, kaybederek öğrenir. Ticarette en büyük hile dürüstlüktür. Herkes yapmaz ama yapan herkes eninde sonunda kazanır. Ticaret yüz metre koşusu değil, itibarla ömür boyu süren bir maratondur. Şu an 30 ofisimiz var. Her bir ofisimiz bağımsız franchise işletmesi. Her biri kendi adına reklam da yapabilir. Her bir ofisimize başarılı olduğu, ileri çıktığı konuları anlatma öğretme şansımız oluyor. Tek başına yürüyen bir ofis olduğunda başarma şansı çok düşük kalıyor” şeklinde konuştu.

İş kurmak veya yatırım yapmak isteyen girişimcilere de çağrıda bulunan Gökhan Taş, “Kendi işinin patronu olmak isteyenleri, tanışmak için ofisimize bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.