Core Ve Egem Teknoloji Akıllı Ev Sistemlerinde Çözüm Ortağı Oldu!

Core Ve Egem Teknoloji Akıllı Ev Sistemlerinde Çözüm Ortağı Oldu!

Akıllı ev sistemleri sektöründe faaliyet gösteren Core ile Bina otomasyon ve teknoloji sektöründe faaliyet gösteren Egem Teknoloji akıllı ev sistemlerinde çözüm ortaklığı yapacak.

A+A-

Son yıllarda özellikle markalı konut projelerinde kullanımı çok yaygınlaşan akıllı ev sistemleri her geçen gün daha da yaygınlaşıyor. Hayatı daha da kolaylaştıran akıllı ev sistemleri konusunda faaliyet gösteren firmalar yeni olmasına rağmen inşaat pazarındaki etkinlikleri her geçen gün daha da büyüyor.

2013 yılında kurulan ve Türkiye’nin 5 bölgesine (Ege, Marmara, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz)  bayilik veren Core akıllı ev sistemleri ile 2014 yılında kurulan Akıllı Bina Sistemleri, Yangın Algılama Sistemleri, CCTV Kamera Sistemleri, Kartlı Geçiş Sistemleri, Acil Anons, Seslendirme Sistemleri ve Akılı Aydınlatma Sistemleri alanlarında hizmet veren Egem Teknoloji iş ortaklığı konusunda protokol imzaladı.

ALIŞVERİŞ YAPIYOR, TAKSİ ÇAĞIRIYOR

Core akıllı ev sistemleri IP İnterkom, Concierge Sistemi, Güvenlik Sistemi, Akıllı Kontroller, Cep Telefonu ile kontrol ve Geliştirilebilir Sistem seçenekleri sunuyor. Bu akıllı özellikler hayatı daha da kolaylaştırıyor. Akıllı ev sistemlerinde talebin her geçen gün daha da arttığını belirten Egem Teknoloji yönetim kurulu başkanı Mehmet Temel, “Bugün inşa edilen lüks konutların çoğunda akıllı ev sistemleri kullanılıyor. Tüketicinin de bu yönde talepleri çok fazla. Konut alan bir kişi ilk önce akıllı ev olup olmadığını soruyor. Bizde Core firmasının bayiliğini aldık. Bundan sonra markalı konut projelerinin akıllı ev sistemi entegrasyonunda Core ile birlikte çalışacağız. Akıllı ev sistemlerinin birçok avantajı var. En önemli avantajı güvenlikle ilgili hiçbir kuşkunuz kalmıyor. Dilediğiniz zaman, dilediğiniz yerde evinizi kontrol edebilir hatta yönetiblirsiniz. Yazın işten çıkıp eve gelirken android telefonunuzla klimanızı açıp serin bir ortamda oturabilrsiniz. Sabah evden erken çıktığınızda alarm sistemizi uzakta da olsanız hemen devreye alabiliyorsunuz. Concierge özelliği sayesinde anlaşmalı yerlerden alışveriş yapabiliyor, taksi çağırabiliyor, evden çıkmadan önce yol durumunu kontrol edebiliyorsunuz. Bunların yanısıra daha birçok avantaj sağlıyor” dedi.

Core Akıllı Ev Sistemlerinin sağladığı imkanlar şu şekilde;

IP İNTERKOM SİSTEMİ

SIP Protokolü ile haberleşme

Yüksek kalitede görüntü

Yüksek kalitede ses Cevapsız çağrının cep telefonuna yönlendirilmesi

Tesis içinde sınırsız çoklu görüşme imkanı

Düşük altyapı maliyetleri Kolay devreye alma,

servis ve genişleme imkanı

PoE enerji desteği

GÜVENLİK SİSTEMİ

8 farklı güvenlik bölgesi

Kablolu dijital güvenlik sensörleri

Sensör durumlarını cep telefonundan görüntüleme

AKILLI KONTROLLER

4 farklı yük kontrolü

Genişleme modulleri ile 20 yüke kadar kontrol imkanı

Cep telefonu ile kontrol

CONCİERGE ÇÖZÜMLERİ

Site yönetimi

Üye işyerinden ürün/hizmet alımı

Site içi hizmetler

Haberler Trafik bilgisi

Hava Durumu

CEP TELEFONU İLE KONTROL

Evde yokken gelen kişilerle görüntülü görüşme

Dış kapıyı dilediğiniz zaman görüntüleme

Sensörlerin durumunu görüntüleme

Sensörleri kurup devre dışı bırakma

Akıllı Kontroller

Evde yokken yüklerin kontrolü

Yüklerin durumlarını görüntüleme

Zübeyit Garip/ İnşaat Deryası

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.