Çorum Osmancık'a Üç Yılda Üç TOKİ Projesi!

Çorum Osmancık'a Üç Yılda Üç TOKİ Projesi!

Osmancık Belediyesi Şenyurt Esentepe TOKİ projesinden sonra Koyunbaba TOKİ Konutlarının da resmi başvurusunu yaptı.

A+A-

Osmancık Belediyesi; Şenyurt – Esentepe  TOKİ  Konutları projesinin ardından Koyunbaba TOKİ Konutlarının da resmi başvurusunu yaptı.

Belediye Başkanı Hamza Karataş, Koyunbaba Mahallesine yapılması planlanan TOKİ konutları için Başbakanlık Toplu Konut İdaresine resmi başvuru yaptıklarını kaydetti.

3 YILDA ÜÇÜNCÜ TOKİ PROJESİ HAYATA GEÇİYOR

İnşaatı devam eden 198 konutluk Gemici TOKİ Konutlarının yıl içerisinde teslim edileceğini belirten Karataş, Şenyurt Esentepe TOKİ Konutları ve Koyunbaba TOKİ Konutları için de resmi sürecin başladığını ifade etti.

3 yılda üçüncü TOKİ Projesini başlattıklarını ifade eden Karataş “Şehrimizde konut ihtiyacının karşılanması, özellikle dar gelir grubundaki vatandaşlarımızın konut erişiminin sağlanması için TOKİ ile çalışmalar yaptık. İlk olarak Gemici TOKİ konutları projesine başladık. 198 konutun inşaatı tamamlanmak üzere. İnşallah yıl içerisinde hak sahiplerine teslim etmeyi hedefliyoruz. Yoğun talepler üzerine Şenyurt – Esentepe TOKİ Konutları ile Koyunbaba TOKİ konutları projelerini hazırladık. Bu iki projenin de resmi başvurusunu yaptık. İnşallah kısa sürede içerisinde resmi başvurular alınmaya başlanacaktır. Şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Başkan Karataş TOKİ Projelerinin seçim beyannamesinde de yer aldığını ifade ederek verilen bir sözü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.