Dardanel Arazilerinde İnşaat Başlıyor

Dardanel Arazilerinde İnşaat Başlıyor

Müliyeti Dardanel Önentaş Gıda'ya ait 9 ayrı parselin 2'sinde inşaat başlıyor. KAP'a açıklama yapan şirket 9 parsel araziden 2 parselinin geri alım işlemleri bitirildiğini, devirleri yapılmış olup müteahhit tarafından inşaatına başlanacağını açıkladı.

A+A-

Dardanel Önentaş Gıda Sanayi A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) arazi geliştirme hakkında açıklama yaptı. 

Dardanel, 7 adet parselin geri alım hakkı süresinin 31 Aralık 2019 tarihine uzatıldığı bildirilen açıklamasına ilişkin ek açıklama yaptı.

Dardanel'in toplamda arazi geliştirmesi yapılacak 9 adet parsel arazisi bulunuyor. Bu 9 parsel arazinin 2 parselinin (9 parselin toplam metrekaresinin yüzde 20'si ) geri alım işlemleri bitirilmiş, devirleri yapılmış olup müteahhit tarafından inşaatına başlanacak. 

Kalan 7 parsel ise uzatılmış geri alım hakkı süresi olan 31 Aralık 2019'a kadar mülkiyetinin geri alımı yapılarak arazi geliştirmesine başlanacak.

Dardanel Önentaş Gıda'nın KAP açıklaması;

Son olarak 7 parsel gayrimenkulün geri alım hakkı süresinin 31.12.2019 tarihine uzatıldığı bildirilen açıklamamız ile ilgili şu ek açıklamanın yapılması gereği doğmuştur.
  
Toplamda arazi geliştirmesi yapılacak 9 parsel arazimiz vardır. Bu 9 parsel arazimizin 2 parselinin (9 parselin toplam m² sinin %20si ) geri alım işlemleri bitirilmiş, devirleri yapılmış olup müteahhit tarafından inşaatına başlanacaktır.
   
Kalan 7 parsel ise uzatılmış geri alım hakkı süresi olan 31.12.2019'a kadar (bu tarih beklenilmeksizin muhtemelen ilk projenin kaba inşaatının bitimi ile birlikte 2018 yılı sonu) mülkiyetinin geri alımı yapılarak arazi geliştirmesine başlanacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.