Denizli Kale'ye Üniversite Binası Yapılacak

Denizli Kale'ye Üniversite Binası Yapılacak

Denizli'nin kale ilçesinde inşaatı yarım bırakılan Kale meslek yüksekokulu inşaatını Denizli Büyükşehir Belediyesi tamalayacak. Belediye başkanı Osman Zolan üniversite binasını kısa süre içerisinde tamamlamayı planladıklarını söyledi.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kale ilçesinde inşaatı yarım kalan üniversite binasını Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak tamamlayacaklarını müjdeledi. Kale ilçesinde düzenlenen AK Parti Kale İlçe Kongresi'nde açıklamalar yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesinin Denizli'de ilk kez yapacağı bir yatırımın müjdesini verdi. 

Zolan şu sözleri kaydetti; "İlçemizde üniversite yerleşkesinin kurulacağı Kale Meslek Yüksekokulu inşaatı yarım kaldı, tamamlanmadı. Bugüne kadar üniversite ile ilgili bina ve inşaatlarda herhangi bir ilçede Denizli Belediyesi veya Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak herhangi bir işin altına imza atmadık. Bu konuyla ilgili hiç bir bina ve inşaat yapmadık. Onun için bir yerden başlamak gerekir ve Kale'den başlıyoruz. O binayı tamamlamak bizim boynumuzun borcudur. Emaneti aldık kabul ettik. İnşallah kısa sürede ihale sürecine alıp tamamlayacağız"


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.