Dikili Balıkçı Barınağı İmar Planı Askıya Çıktı

Dikili Balıkçı Barınağı İmar Planı Askıya Çıktı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme bakanlığı tarafından hazırlanan Dikili Balıkçı Barınağı imar planları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanarak askıya çıkarıldı.

A+A-

Dikili ilçesinde kurulması planlanan Balıkçı Barınağı'nın 1/5000 ölçekli nazım imar planı ile 1/1000 ölçekli uygulama imar planı onaylanması için İzmir valiliği Çevre Şehircilik il müdürlüğüne gönderildi. Planlar Çevre Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanarak Çevre Şehircilik İzmir il müdürlüğü tarafından 1 ay süreyle askıya çıkarıldı.

Çevre Şehircilik İzmir il müdürlüğü tarafından yapılan askı açıklaması şu şekilde;

Ulaştırma Denizcilik Haberleşme Bakanlığınca (III. Bölge Müdürlüğü) hazırlanarak İzmir Valiliğine (Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü) sunulan, incelenmek ve değerlendirilmek üzere Bakanlığımıza gönderilen balıkçı barınağı amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı teklifi ilgili kurum ve kuruluşların görüşleri doğrultusunda 644 sayılı Çevre ve Şehircilik Bakanlığının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararname ve 3621 sayılı Kıyı Kanununun 7.maddesi uyarınca onaylanarak, 02/03/2017 tarih ve E.3917 sayılı Bakanlık yazısı ile iletilmiştir.

Onaylı imar planı paftaları 21.03.2017 tarihinde (21.03.2017 – 21.04.2017) 1 ay süreyle Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü 2. kat ilan panosunda ve internet sayfasında (http://www.csb.gov.tr/iller/izmir) eş zamanlı olarak askıya çıkarılmış ve ilan edilmiştir.

AÇIKLAMA RAPORU İÇİN TIKLAYINIZ!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.