Eclipse Maslak’ta Hazır Ve Sanal Ofis: “WorkLand”

Eclipse Maslak’ta Hazır Ve Sanal Ofis: “WorkLand”

İstanbul’un iş ve finans merkezi Maslak’ta, Eclipse Maslak Business’ta hayata geçirilen WorkLand, hazır ve sanal ofis anlayışıyla gelişiyor.

A+A-
WorkLand İcra Kurulu Başkanı Serhan Çetinsaya’nın yatırımlarıyla geliştirilen projede 10 ile 52 metrekare arasında değişen 44 farklı çalışma alanı, 3 toplantı odası ile 300 metrekare ortak kullanım alanları sunuluyor. WorkLand’te danışmanlık hizmeti, concierge ve catering hizmeti ofis kullanıcılarına sunuluyor.
 
Hazır ofis konseptini yakında farklı noktalara da taşıyacağız 
 
Farklı meslek gruplarından kişileri bir araya getirerek verimli bir çalışma ortamı sunmayı hedeflediklerini belirten WorkLand İcra Kurulu Başkanı Serhan Çetinsaya; “ Eclipse Maslak’ta WorkLand projemizle üyelerimize ideal bir çalışma ortamı sunmak ve üretkenliklerine maksimum katkı sağlamak amacıyla yola çıktık. WorkLand projemize bireysel kullanıcıların yanı sıra şirketler büyük ilgi gösteriyor. WorkLand’te üyelerimize; otopark, mutfak, sıcak içecekler, günlük temizlik, özel sekreter, güvenlik, iklimlendirme, toplantı odaları, ortak kullanım alanları, danışmanlık hizmeti ve fiber internet hizmetleri sunuyoruz. Ayrıca sınırsız kullanıma sunulan internet bağlantısının yanı sıra 7/24 ofis kullanımı, telefon, resepsiyon hizmeti ve mutfak giderleri gibi ayrıcalıklı hizmetler için kira bedeli haricinde hiçbir ekstra ücret ödenmiyor. Sanal ofis hizmetinide projemizde yer alıyor. Tüm bu hizmetleri sunduğumuz ofislerimizde kiralar ise bin 995 TL’den başlıyor. Amacımız üyelerimizi istedikleri özgür ofis ortamı ile buluşturmak. Ayrıca WorkLand’te hayata geçireceğimiz Network programımız, üyelerimize yeni iş ortaklıkları ve yeni iş olanakları için imkân tanıyacak.  İş dünyasına birçok kolaylığı ve ilki getirdiğimiz bu konseptimizi yakın zamanda geliştirerek farklı noktalara da taşıyacağız.” dedi.
 
Metro ve toplu ulaşım araçlarına yürüme mesafesinde bulunan proje, Maslak’ta yer alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.