Ege Perla AVM Yarın Açılıyor

Ege Perla AVM Yarın Açılıyor

İş GYO tarafından Bayraklı Yeni Kent Merkezi'nde inşa edilen Ege Perla projesinin AVM bölümü yarın açılacak. Ege Perla AVM'nin yılda 6.5 milyon müşteriyi ağırlaması planlanıyor.

A+A-

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. güvencesiyle hayata geçirilen Ege Perla Alışveriş Merkezi, kapılarını ziyaretçilerine yarın açıyor.

490 milyon liralık yatırımıyla, 81 bin metrekarelik alanda, birbirinden seçkin 100’e yakın markasını konuklarıyla buluşturacak olan Ege Perla, mimar Emre Arolat’ın imzasını taşıyor, yönetimi de Kanyon Yönetim üstleniyor.

‘Keyfi paylaşalım’

İzmir Körfezi’nin en güzel noktasında, İş GYO güvencesiyle keyifli bir yaşam alanı oluşuyor: Ege Perla! konut, ofis ve alışveriş merkezi ile İzmir’in ilk karma projesi olan ve Kanyon Yönetim tarafından yönetilecek olan Ege Perla, sadece alışveriş ihtiyacı için değil, misafirlerinin tüm sosyal ihtiyaçlarına da cevap vermek üzere kurgulandı.

Her katında kendine özgü, farklı konseptiyle dikkat çeken 100’e yakın yerli ve yabancı markaya ev sahipliği yapacak olan Ege Perla, 490 milyon liralık yatırımıyla İzmir’in en gözde alışveriş ve yaşam merkezlerinden biri olmaya aday. Ege Perla, lezzetten, Modaya, iyi yaşamdan, eğlenceye pek çok alanda adından söz ettirirken, İzmirlileri, kendini İzmirli hissedenleri ve İzmir’in büyüsünü bilenleri de bu keyfi paylaşmaya davet ediyor.

EGE PERLA AVM MAĞAZALARI

Ege Perla, Big Chefs, Hayal Kahvesi, JO Kohen’in işletmeciliğinde Kat 2 sokak lezzetleri, Murano’s Italian Kitchen, Vakko Patisserie, GAP Kids, Koton, Mark&Spencer, Mavi, MudoConcept&Collection, D&R, E- Bebek, Macfit, Paşabahçe gibi birbirinden lezzetli restoranları ve en seçkin moda markalarını da misafirleri ile buluşturmaya hazırlanıyor. Her yaştan misafirin eğlenceyi doya doya yaşayacağı Playtown, Play Zone ve sports Cafe, 956 araç kapasiteli otoparkı, spor merkezi, sinema salonu ve kendine has tarzıyla İstanbul’dan İzmir’e taşınacak tiyatro TOY Ege Perla ise Ege Perla konuklarıyla buluşacak.

Dev çocuk Oyun alanı

YılDA 6.5 milyon kişiyi ağırlamaya hazırlanan Ege Perla, yan tarafında oluşturduğu 16 bin metrekarelik kıyı bandı düzenlemesiyle kent parkı haline getirilen alanı ve 1000 metrekarelik çocuk oyun alanını İzmir halkının kullanımına sunuyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.