Egebeta Yeni Ürününü Tanıttı

Egebeta Yeni Ürününü Tanıttı

Egebeta’nın ‘motorlu dış perde sistemleri’ adı verilen yeni ürünü sayesinde evlerin içerisindeki bunaltıcı yaz sıcakları tarih olacak. Camın önüne takılan özel perde sayesinde 44 derece olan oda sıcaklığını 27 dereceye kadar düşebilecek.

A+A-

Egebeta Ar-Ge birimi tarafından geliştirilen ve ‘motorlu dış perde sistemi’ adı verilen teknoloji piyasaya sürüldü. Perde 44 derece olan oda sıcaklığını 27 dereceye kadar düşürerek serin bir ortam sağlayacak. Motorlu dış perde takan bir ev veya işyerinin klima açmasına gerek kalmayacak. Egebeta yönetim kurulu başkanı Gafur Alişer Ar-Ge çalışmalarının sona gelindi.

ISI GEÇİRMEYEN ÖZEL KUMAŞ

‘Motorlu Dış Perde Sistemi’nde ısı geçirmeyen özel bir kumaş kullanılacak. Egebeta’nın yeni ürünüyle ilgili bilgi veren Gafur Alişer, “Motorlu dış perde sistemi adını verdiğimiz yeni ürünümüzü çok yakında piyasaya süreceğiz. Camın önüne öyle bir perde takıyoruz ki dışarıdaki sıcaklık 44 derece iken içerisi 27 derece oluyor. Isı geçirmeyen özel yapım kumaş kullanılıyoruz. Perdeyi içeriye yaptığınızda güneş ışınlarını engelliyor ancak sıcaklık olduğu gibi kapalı ortama geçiyor. Perdeyi dışarıya kurduğumuz  için hem ışığı hem de ısıyı engelliyoruz. Bununla ilgi Ar-Ge çalışmalarımızın sonuna geldik. Çok yakında tüm müşterilerimizle buluşturacağız” dedi.

CEP YAKAN FATURALAR VE SAĞLIK ŞİKAYETLERİ SON BULACAK

Motorlu dış perde sayesinde enerjide ciddi bir tasarruf sağlanacak. Ev ve iş yerini içini serinletmek için yüklü paralar harcamak gerekmeyecek. Ayrıca klima, vantilatör gibi elektronik aygıtların neden olduğu sağlık sorunları da yok olacak. Vatandaşlar sadece motorlu dış perdesini takarak serin ortamda işine ve hayatına odaklanacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.