Egebeta'nın Yeni Ürünleri Yapı Fuarında Görücüye Çıktı

Egebeta'nın Yeni Ürünleri Yapı Fuarında Görücüye Çıktı

Egebeta, Bu yıl 22'ncisi Düzenlenen Turkiyebuild Yapı Fuarı İzmir'de yeni ürünlerini tanıttı. Egebeta'nın piyasaya yeni sürdüğü ve güneş ışınlarının etkisini yüzde 50'ye kadar azaltan Motorlu Dış perde'si ziyaretçilerden tam not aldı.

A+A-

Otomatik kapı, pencere ve panjur sistemleri sektöründe hizmet veren Egebeta, İzmir Yapı Fuarı'nda yılın 10 ayı güneşli geçen İzmir'e uygun olan otomatik dış perde sistemi uygulamasını tanıttı.

Gaziemir'de gerçekleştirilen Turkeybuild Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı'nda ürünler hakkında Egebeta standını ziyaret eden konuklara bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Gafur Alişer, otomatik dış perde sisteminin veranda, pencere önü gibi yerlerde güneşin etkisini % 50 azalttığını söyledi.

Otomatik dış perde sistemi uygulanan yerlerde günde 12 saat çalışan klimanın 4 saat çalışmasının yeterli olduğu bilgisini veren Alişer, perdenin enerji verimliliği adına önemli tasarruf sağladığını kaydetti.

ENERJİ TASARRUFU SAĞLIYOR

Günümüzde hem güvenlik hem de ısı yalıtım için kullanılan panjurların artık yetersiz kaldığını söyleyen Gafur Alişer, “Panjurlar naif yapıları nedeniyle güvenlik için uygun değil. Konutlarda yapılan doğrama uygulamaları da artık ısı yalıtımı sağlıyor. Bu nedenle çağa uygun otomatik dış perde sistemi panjurlara göre bir adım öne çıkıyor. Yaz aylarında silikon cephe yapılan yerlerde klimalar yetersiz kalıyordu. Bu perde sayesinde ısının % 50 oranında etkisi azaldığı için önemli bir tasarruf imkanı da doğdu. Yalıtımlı evlerde kullanılan otomatik dış perde sistemi hem şık, hem de kullanışlı özellikleriyle ilgi görüyor. Sıcak bölgelerde yaşayan herkes bunu yaptırmalı” diye konuştu.

Turkeybuild fuarının sektör adına önemli olduğuna da değinen Alişer, fuarın Egebeta için müşterilerle buluşma noktası olduğunu ve sundurma, otomasyon sistemleri, bariyer, garaj kapıları gibi farklı ürünleri de tanıttıklarını sözlerine ekledi.

EGE BÖLGESİ'NDE BÜYÜYORUZ

Egebeta Yönetim Kurulu Başkanı Gafur Alişerİzmir, Uşak, Balıkesir ve Muğla bayiliklerinin ardından, yeni bir yatırıma imza atarak hizmet kalitesini Çeşme'ye de taşıdıklarını belirtti. Kapı ve panjur sektöründe 23 yılı geride bırakan Egebeta olarak Çeşme bölgesinde kısa sürede 70'i aşkın projeye imza attıklarını dile getiren Gafur Alişer, yeni iş görüşmelerinin de sürdüğünü kaydetti.

Çeşme şubesinde Egebeta markalı tüm ürünlerin sergileneceği 200 metrekarelik hizmet binasında teknik servis hizmeti de verdiklerinin altını çizen Gafur Alişer sözlerine şöyle devam etti: “Otomasyon sektöründe otomatik kapı, panjur, veranda, bariyer gibi sistemleri tek çatı altında sunuyoruz. www.egebetaburada.com adlı web sitesiyle tüketicilere ulaşıyoruz; İzmir'deki bir saatte acil servis ve teknik servis hizmetini Çeşme'de de sürdürüyoruz”

KUMANDALAR TEK TELEFONLA KAPIDA

Sektörde önemli bir yeniliğe imza attıklarını hatırlatan Alişer, Egebeta markalı uzaktan kumanda talebinde bulunan müşterilerin kumandalarını, bir telefonla kapılarına kadar teslim ettiklerini açıkladı.

Uygulama hakkında bilgi veren Egebeta Yönetim Kurulu Başkanı Gafur Alişer, otomasyondaki yeni gelişmeleri müşterilere anlatarak projelere değer katmayı amaçladıklarını söyledi.

Alişer, “Durmaksızın müşteri ziyaretlerine devam ediyoruz. Otomasyondaki tüm gelişmeleri onlarla paylaşıyoruz. Anlaşmalı olduğumuz kargo şirketi aracılığıyla uzaktan kumanda talep eden müşterilerimize bir telefonla, kumandalarını cüzi bir ücretle kapılarına kadar ulaştırıyoruz. Otopark otomasyonunda hızlı geçiş sistemini kullanıyoruz. İsteyenler kumandanın yanı sıra; pasif vericiler aracılığıyla araç tanıma sistemiyle de sitelere giriş yapabiliyor” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.