Ekrem Demirtaş’tan Urla’ya 120 Villa ve 95 Rezidanslık Dev Proje

Ekrem Demirtaş’tan Urla’ya 120 Villa ve 95 Rezidanslık Dev Proje

İzmir Ticaret Odası Ekrem Demirtaş’ın sahibi olduğu inşaat firması Urla Bademler’de dev bir projeye başlıyor. Villa, rezidans ofis ve konut seçeneklerinin yer alacağı karma projenin detayları internet sitesinden paylaşıldı. Projede mini hayvanat bahçesind

A+A-

Ekrem Demirtaş İnşaat İTOKENT 2 Projesinde 10 çeşit konut ve ofis seçeneği yer alıyor. Projede 150 ve 250 metrekarelik 120 villanın yanısıra 95 adet rezidans ofis ve konut yer alacak.  Urla Bademler Mahallesi Çamlı-Ulamış Yerleşmeleri arasında bulunan proje alanının 1/5000’lik imar planı nisan ayında İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından onaylanarak askıya çıkarılmıştı. Arsanın 1/1000’lik planlarının ilçe belediyesi tarafından yapılmasının ardından inşaat çalışmaları başlayacak.

Proje kapsamında, konut almak isteyeceklere 3 ayrı büyüklükte havuz bulunduğu vurgusu yapılıyor.

İnternet sitesine 28 Nisan 2017 tarihinde yüklendiği belirlenen fotoğraflarda konutların dış ve iç cephelerinde kullanılacak malzeme örnekleri gösteriliyor. Dış cephesinde taş örme duvarların yer alacağı fotoğraflarda ayrıntılarıyla gözlemlenebiliyor.

Bahçelerde yer alacak bitki örtüsü örnekleri de İTOKENT 2 Projesi tanıtım sitesinde ayrıntılarıyla bulunuyor. Bahçe içinde kalan bölümde yer alacak otantik merdiven örnekleri ise müşterilerin beğenisine sunuluyor. Bu projede yer alacak konut fiyatları hakkında bilgi bulunmazken, ilgilenenlerin mail yoluyla başvurması öneriliyor.



ÖZEL PLAJI DA OLACAK?

İnternet sitesinde en dikkat çeken bilgilerden biri ise, "Plaj İmkanları" başlığıyla "Sitemize özel olarak kiralanabilecek, yaşam merkezimize sadece 10 dakika uzaklıkta, dünyaca ünlü Azmak ve Teos Plajları bulunmaktadır" yazısının yer alması.

PROJEDE NELER VAR?

Açık ve kapalı yüzme havuzları

Basketbol ve voleybol sahaları

Mini golf sahası

Tenis kortu

Squash

Cafe – Bar

Fitness salonu

Spa

Yürüme yolları

Dere kenarı rekreasyon alanları

Kreş

Mini hayvanat bahçesi

Kreş

Spa

Sosyal alanlar

 

İTOKENT 2 İLETİŞİM BİLGİLERİ

Telefon: 0232 464 15 33 - 0505 705 94 27

Web Adresi: http://itokent2bademler.com/tr/

 

Zübeyit Garip/ İnşaat Deryası

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.