Elbistan'ın İmar Planları Bir An Önce Tamamlanmalı

Elbistan'ın İmar Planları Bir An Önce Tamamlanmalı

Nezih İnşaat'ın sahibi İsmail Nezioğlu, Elbistan'ın imar planı ve kentsel dönüşümle ilgili açıklamalarda bulundu. Nezioğlu, projeler ve yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

A+A-

Nezih İnşaat sahibi olan İsmail Nezioğlu, Elbistan'da 1/100'lik uygulama imar planının bir an önce tamamlanmasının önemini belirtti.

Konu ile ilgili konuşan Nezihoğlu, "Nezih İnşaat olarak Şubat 2015'te Elbistan ve bölgemizin en büyük kentsel dönüşüm çalışmasını Yunus Emre Mahallesinde bulunan yaklaşık 300 konuttan oluşan ve can güvenliği taşımayan eski bir siteyi yıkarak başlattım. Maliklerle anlaşmalarımı kısa bir sürede tamamladıktan sonra 1/1000'lik uygulama imar planını beklemeye başladık. Planın uzun süre yapılamayışından dolayı 300 kişiden oluşan malikler maalesef zor günler geçirdiler'' şeklinde konuştu.

Nezihoğlu sözlerine şu şekilde son verdi: "Elbistan gibi bir ilçenin imar planının yıllardır yapılamıyor olmasını anlayabilmek mümkün değil. Ben şehrini, ülkesini, vatanını seven bir insan olarak, hiçbir zaman, 'bu plan yapılsın da nasıl yapılırsa yapılsın' diyemem. Elbette içinde şehrimizin siluetini bozacak ve insanların eşitlik haklarına ters düşen yanlışlıklar varsa düzeltilerek hızlı bir şekilde yapılmalıydı. Elbistan 1/1000'lik uygulama imar planının biran önce tamamlanarak, inşaat sektörünün içinde bulunduğu darboğaz sona erdirilmelidir. Bu konuda yapılan çalışmalara azami ölçüde hız verilmesini arzu ediyoruz."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.