Emlak Konut Bakırköy Arsa İhalesi 4 Ekim'de

Emlak Konut Bakırköy Arsa İhalesi 4 Ekim'de

Emlak Konut GYO, Bakırköy Şevketiye'de arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı modeliyle ihaleye çıkacak.

A+A-

Emlak Konut GYO, Bakırköy Şevketiye arsasını ihaleye çıkarıyor. Bakırköy Şevketiye arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi ihalesinin 1.oturumu 4 Ekim 2017 Çarşamba günü saat 14:30’da yapılacak.

Bakırköy Şevketiye Mahallesi’nde konumlanan ihaleye konu arsa toplam 68 bin 36 metrekare büyüklükte. Emlak Konut Bakırköy Şevketiye arsası üzerinde ticaret+konut+özel eğitim tesisi+park karmasından oluşan bir proje hayata geçirilecek.

Emlak Konut Şevketiye arsası plan notları; 

•    Ticaret+konut alanlarında KAKS:1.00 olup iş ve alışveriş merkezleri, ofis, büro, konut, rezidans, özel sosyal ve kültürel tesisler, restoran, otopark, spor, eğlence, dinlenme, kapalı havuz, balo, konferans, sergi salonları, sinema vb. yer alabilir. Ticaret+konut alanlarında KASK’a esas toplam inşaat alanının yüzde 20’sine kadar ticaret yapılabilir.

•    Özel eğitim tesisi alanlarında KASK:1,00 Yençok: 3 kat olup anaokulu, kreş, ilköğretim tesisleri yapılabilir.

•    Planlama alanındaki fonksiyon alanlarında kot, her binanın köşe kotlarının aritmetik ortalamasından alınabileceği gibi fonksiyon alanının cephe aldığı yolun en düşük noktasından da kot alınabilir. Arazinin kot olarak en düşük seviyelerinden Yençok: 4 kat, kot olarak en yüksek seviyelerinde Yençok:3 kat olacak şekilde kademeli uygulama yapılabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.