Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanından Kentsel Dönüşüm Brifingi!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanından Kentsel Dönüşüm Brifingi!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ı ziyaret ederek kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi aldı.

A+A-

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ı ziyaret etti. Beraberinde Genel Sekreter Yardımcısı Zafer Aynalı, Protokol Müdürü Mahmut Bektaş ve İl Yönetimi Kurulu Üyesi İsmail Gülesin ile birlikte belediyeye gelen Başkan Sekmen, Başkan Orhan’dan çalışmaları hakkında bilgi aldı. AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Gürbüz Keleş, Belediye Başkan Yardımcısı İlhan Umut Akdaş ve Belediye Meclis Üyesi Mustafa Kahveci ile birlikte Başkan Sekmen’i karşılayan Orhan, ilçede yürüttüğü başta kentsel dönüşüm projeleri olmak üzere, hedefleri ve projeleriyle ilgili sunum yaptı.

KENTSEL DÖNÜŞÜM BRİFİNGİ

Görsel sunum eşliğinde Ilıca’da yürütülen kentsel dönüşüm projeleri hakkında bilgi aktaran Başkan Orhan, “Ilıca’da yapımı süren 340 konut 114 işyerini bu yıl içerisinde hak sahiplerine teslim edeceğiz. Kamulaştırılması tamamlanan Yeşil Mahalle bölgesinde 640 konut,  TOKİ  ile protokol aşamasına geldiğimiz Bahçelievler bölgesinde de 750 konut planlıyoruz. Kentsel dönüşüm çalışmalarının yanında, 25 bin metrekarelik bir alan üzerine mesire alanı ve Dadaşkent’te de oyun havuzlu park projemiz bu yıl içerisinde tamamlanacak önemli hizmetlerimiz arasında yer alıyor. Söz konusu dönüşüm, mesire alanı ve park projelerimizin ilçemizin cazibesini daha da arttıracağına inanıyorum” dedi.

AZİZİYE HALKI ADINA BAŞKAN SEKMEN’E TEŞEKKÜR ETTİ

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin de gerek ilçe merkezinde ve gerekse köylerde önemli hizmetler gerçekleştirdiğine dikkati çeken Başkan Orhan, Aziziye halkı adına Başkan Mehmet Sekmen’e teşekkür etti. Başkan Orhan, “Başta ilçemizde yapımı süren bilgi evleri olmak üzere, Büyükşehir Belediyemizin de ilçemizde önemli hizmetleri ve çalışmaları var. Çevre düzenlemeleri, altyapı, asfalt, yol ve kaldırım çalışmalarının yanı sıra, belediye olarak başımızın sıkıştığı her anda kapısını çaldığımız Büyükşehir Belediye Başkanımız ve hiçbir bürokratı sağ olsunlar bizi geri çevirmiyorlar. Bu bağlamda hemşerilerimiz adına Sayın Başkanımıza ve ekibine teşekkürü bir borç biliyor, şehrimize ve ilçemize daha nice güzel hizmetler sunacaklarına yürekten inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

SEKMEN: AZİZİYE KİMLİK VE NİTELİK KAZANIYOR

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’a nezaketi için teşekkür ederek, ilçede yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarının takdire şayan olduğunu ifade etti. İlçedeki kentsel dönüşümle yapılan konutların kent kimliğine ve dokusuna uygun olarak gördüğünü aktaran Başkan Sekmen, Aziziye’ye yeni bir kimlik ve nitelik kazandıracak projeleri yakından takip ettiğini kaydetti.

ERZURUM’U TOPYEKÜN KALKINDIRIYORUZ

Erzurum Büyükşehir Belediyesi olarak, şehrin her bir ilçesine önemli hizmetler sunduklarına vurgu yapan Başkan Sekmen, “İlçelerimize prestij caddeleri, ESMEK eğitim alanları ve bilgi evleri kazandırıyoruz. Bu kapsamda Aziziye ilçemize kazandırdığımız bilgi evlerini bu yıl içerisinde hizmete açacağız. ESMEK Aziziye Şubesi’ni geçtiğimiz yıl açmıştık. Diğer ilçelerimizde olduğu gibi Aziziye’de de, kavşak, yol, kaldırım, altyapı ve çevre düzenlemeleri bağlamında önemli hizmetler gerçekleştirdik. Belediyelerimizle işbirliği içerisinde şehrimizin her bir mahallesinde, her bir köyünde ve her bir bucağında yaşayan hemşerilerimize en güzel hizmeti sunmanın gayreti içerisindeyiz. Aziziye’de de belediye başkanımızla birlikte güzel hizmet sunuyoruz. Hedefimiz şehrimizin sadece merkezini değil, tüm ilçelerini ve köylerini topyekün kalkındırmaktır” diye konuştu. Daha sonra Aziziye Belediyesi’nin şeref defterini imzalayan Başkan Sekmen, Başkan Orhan ve beraberindekilerle birlikte ilçede incelemelerde bulundu, esnafı ziyaret ederek vatandaşların taleplerini dinledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.