Eski Evini Getir, Yeni Evine Taşın

Eski Evini Getir, Yeni Evine Taşın

Makyol Yaşam Beylikdüzü projesi, başlattığı kampanya kapsamında “eski evini getirene, yeni evine hemen taşınma” kolaylığı sağlıyor.

A+A-

İstanbul’un tüm ilçelerini kapsayan kampanya ile tüketicilerin değiştirmek istedikleri mevcut evlerin değeri, Makyol’un yönlendireceği ekspertizlerin çalışmasıyla belirlenerek talep edilen yeni evin peşinatına sayılıyor. Makyol’un finansman gücü sayesinde peşinata sayılacak olan ekspertiz değeri ile yeni evin satış değeri arasında oluşabilecek fiyat farkları için ise 36 ay %0 faize kadar uygun şartlarda ödeme kolaylığı sağlanıyor. Bu sayede tüketiciler mevcut evlerini satma derdinden kurtuluyor, yeni evlerine hızla taşınabiliyor ve ev almalarını engelleyen finansman sorunu için de sunulan bu yenilikçi hizmetten faydalanabiliyor.

Projede, 3+1, 2+1, 1+1 daire seçenekleriyle tüm beklentilere hitap eden sınırlı sayıdakonut kampanya kapsamında yer alıyor. Modern bir tarza sahip dairelerde kullanışlı ve şık tasarımıyla tam donanımlı bir yaşam sizi bekliyor.

Sosyal donatıları ile keyifli bir yaşam alanı

Makyol Yaşam Beylikdüzü açık havuz ve sosyal tesis, kafe, spa, sauna, fitness, yürüyüş bantları, yoga ve pilates, dans eğitim merkezi gibi olanaklarla sporu bir yaşam şekline dönüştürmeye fırsat sunuyor. Açık havuzları ve sosyal tesisleri kafeteryaları, spa, sauna, fitness, yürüyüş bantları, yoga ve pilates, dans eğitim merkezi, ana yollara doğrudan bağlantılı bir yürüyüş bulvarı ile sporu dört mevsim hayatınızın bir parçası haline getirmek mümkün.

Makyol Yaşam Beylikdüzü, E-5 Karayolu, metrobüs, kısa bir süre sonra hayata geçecek Beylikdüzü metro durağı, Acıbadem Beylikdüzü Hastanesi, Marmara Park ve Migros AVM’nin yanı başında, 5 dakikayı geçmeyen yürüme mesafesinde yer alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.