Feyzullah Yetgin GYODER Başkanı Seçildi

Feyzullah Yetgin GYODER Başkanı Seçildi

GYODER'in Olağan Genel Kurul toplantısı 24 Mayıs 2017 Çarşamba günü gerçekleşti. Tek liste adayı olarak oylamaya sunulan Doç. Dr. Feyzullah Yetgin oy birliğiyle GYODER'in yeni başkanı seçildi.

A+A-

Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği'nde (GYODER)  2 dönemdir görev yapan Aziz Torun'un yerine Doç. Dr. Feyzullah Yetgin geldi. Halen Halk  GYO Genel Müdürü olarak görev yapan  Doç. Dr. Feyzullah Yetgin daha önce Çalık GYO Genel Müdürlüğü ve Emlak Konut Genel Müdürlüğü gibi görevlerde bulunmuştu.

Aralarında Abiş Kopikoğlu, Aziz Yeniay, Süleyman Çetinsaya, Ahmet Akbalık, Avi Alkaş,  Neşe Can Çekici, Özlem Gökçe, Seba Gacamer, Gürsel Öngören,Turgay Tanes  ve Cansel Turgut Yazıcı'nın yer aldığı 26 isim yönetimde görev aldı. Yönetim kurulu ve icra kurulu üyeleri önümüzdeki günlerde açıklanacak

FEYZULLAH YETGİN KİMDİR?

Doç. Dr. Feyzullah YETGİN, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Maliye Bölümü mezunu olup yine   aynı üniversitede yüksek lisansını  tamamladı. Sonrasında  Marmara Üniversitesi, Bankacılık Anabilim Dalında Doktorasını yaptı. 2012 yılında Finans Anabilim Dalında Doçent unvanı aldı. Pennsylvania Üniversitesinde akademik çalışmalarda bulunan Yetgin çalışma hayatına 1989 yılında Kale Kimya A.Ş.'de başladı. Daha sonra sırasıyla; Halk Finansal Kiralama A.Ş., Demir Finansal Kiralama A.Ş., Kent Finansal Kiralama A.Ş., Finans Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'de yöneticilik yaptı. 2003-2009 yılları arasında T.C. Başbakanlık TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO A.Ş.'de Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmıştır. 2010 yılından 2013 yılına kadar Çalık Gayrimenkul Ticaret A.Ş. Genel Müdürü olarak görev yapan Yetgin, 2013 yılından itibaren Çalık Gayrimenkul Ticaret A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Üyeliğine atanmıştır. Misafir öğretim görevlisi olarak 2004- 2010 yılları arasında, Kadir Has Üniversitesinde Finans ve Bankacılık Yüksek Lisans programında Mortgage ve Seküritizasyon dersi vermiştir. Akademik Dergilerde yayınlanmış makaleleri ile Mortgage Sistemi: Türkiye (Teori – Uygulama) adlı kendisinin ve Gayrimenkul Değerlemesi konulu ortak yazılmış kitapları bulunmaktadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.