First Class'tan 360 Derecelik Hizmet Anlayışı

First Class'tan 360 Derecelik Hizmet Anlayışı

İzmir emlak sektöründe satış ve pazarlama sürecini yönettiği projelerin aynı zamanda bina yönetimini de üstlenen tek firma olma özelliği ile adından söz ettiren First Class Gayrimenkul, bir ilk olarak 360 derecelik hizmet anlayışı sunuyor.

A+A-

Daha huzurlu ve düzenli binalar için profesyonel bina yönetiminin önemine dikkat çeken First Class Bina Yönetimi Satış & Geliştirme Uzmanı Nihat Kayhan, mevcut 38 personelleri ve hizmet sağlayıcılarıyla birlikte 7 projede yaklaşık bin bağımsız bölüme hizmet sunduklarını söyledi.

Bina yönetiminin bilgi, deneyim ve uzmanlık gerektiren bir konu olduğuna dikkat çeken Kayhan, bina yönetiminin kat sahipleri açısından sağladığı faydalara değindi. Ekonomi ve teknolojinin gelişmesiyle birlikte iş yerlerinde ve yaşam alanlarında ihtiyaçların değişime uğrayarak arttığının altını çizen Kayhan, bina yönetiminin esas amacının artan ve değişen ihtiyaçlar karşısında site ve apartman sakinlerinin yaşamlarını kolaylaştırmak olduğunu belirtti.

ŞEFFAF YÖNETİM

Bina yönetmeliklerindeki kanunlar ve yaptırımların sürekli değişerek güncellendiğini ve yeni gelişen yasalara ve mevzuatlara hakim olmanın çok önemli olduğunu ifade eden Kayhan, her binanın aynı zamanda bir iş yeri olduğunu dile getirdi. Profesyonel bina yönetimi kapsamında yasal prosedürlerin sürdürülmesi ve bina güvenliğinin sağlanmasının yanı sıra, yangından teknik altyapı standartlarına ciddi bir otomasyon sisteminin geliştiğine dikkat çeken Kayhan, bunun sonucunda ise yönetimlerin ciddi bir gelişim gösterdiğini aktardı.

First Class olarak alanında uzman profesyonellerle hizmet verdiklerini bildiren Kayhan ''Tamamen şeffaf bir yönetim sunuyoruz. Aylık raporlarla her ay bilgilendirme yapıyor ve gerçekleştirdiğimiz faaliyetleri açıklıyoruz. Tedarik konusundaki deneyimimiz ve toplu sözleşmeler yaparak daha iktisadi harcamalar yapabiliyoruz. Tüm tedarikçilerimiz ve servis sağlayıcılarımız TSE belgeli. Bu da kat maliklerinin çok daha ucuza ve güvenilir hizmet almasını sağlıyor. Bunun dışında kat malikleri ve müteahhitler arasında uzlaşı ortamını oluşturuyor ve iki taraf arasında doğacak sıkıntıları engelliyoruz. Taahhüt edilen hizmetlerin verilmesinin takipçisi oluyor ve doğabilecek mağduriyetlerin önüne geçiyoruz'' dedi.

PROFESYONEL ÇÖZÜM MERKEZLERİ

Şirket olarak hizmette mükemmelleşme adına başlattıkları İSO sürecinde tüm müşterilerine aynı kalitede hizmet sunduklarını vurgulayan Kayhan, ''Profesyonel altyapıya sahip çözüm merkezleri oluşturmuş durumdayız. Çözüm bekleyen konuları ve önerileri en doğru şekilde iş takip sistemiyle beraber çözüme kavuşturuyoruz. Sürekli bilgilendirme ile insanlara taleplerinin ve sorunlarının hangi çözüm aşamasında olduğunu bildiriyoruz. Ayrıca maliklere gelebilecek hukuki zararların da önüne geçiyoruz'' diye konuştu.

Bünyelerinde lojistik hizmeti, peyzaj hizmeti, bahçe-havuz bakım hizmetleri de sunduklarına vurgu yapan Kayhan sözlerine şu şekilde devam etti: ''Talep halinde küçük onarım hizmetleri de sunuyoruz. İnsanlar açısından özellikle kabusa dönen tadilat ve onarım hizmetlerini sıkıntısız bir şekilde halletmelerini sağlıyoruz. Kısacası insanların güven ve huzur içinde yaşamalarının ve çalışmalarının önünü açıyoruz'' 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.