Flex Life Studio'nun Örnek Dairesi Hazır

Flex Life Studio'nun Örnek Dairesi Hazır

BYY İnşaat'ın, Çiğli'de 40 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği Flex Life'da, örnek stüdyo daire tamamlandı.

A+A-

Geniş iç hacmi, ferah yaşam alanı ve şık tasarımıyla dikkat çeken örnek daire yatırımcılardan tam not aldı.

Yatırımcıların ziyaretine açılan örnek dairenin bundan sonra tamamlanacak daireler hakkında da bilgi verdiğini kaydeden BYY İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yavuz, “Yatırımcılar, konut satın almadan önce seçtikleri daire hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Örnek daireler, bu anlamda hem konut almak isteyenler hem de bizim açımızdan büyük fayda sağlıyor”

Yatırımcıların örnek daireyi ziyaret etmeye başladığını ve olumlu geribildirimler aldıklarını ifade eden Yavuz, “Stüdyo dairelerden oluşan projelerde örnek daire sık rastlanan bir çalışma değil. Ancak biz hazırladığımız örnek daireyle yatırımcılarımızın projemiz hakkında daha kapsamlı bilgi sahibi olmalarını istedik. Dairemiz de geniş iç hacmi ve yaşam konforu ile büyük beğeni kazanıyor. Hem yatırım yapmak isteyen ziyaretçilerimiz, hem de Flex Life yatırımcıları, proje sonunda kendilerine teslim edilecek daire hakkında bilgi sahibi oluyor” diye konuştu.

MUTFAK BÜYÜK BEĞENİ TOPLUYOR

Ziyaretçilerin özellikle mutfağı çok beğendiğini söyleyen Ali Yavuz, “Dairenin tüm bölümleriyle ilgili oldukça güzel yorumlar alıyoruz; ancak en çok beğenilen bölüm mutfak. Geniş alanıyla, “3 artı 1” bir dairenin mutfağıyla aynı büyüklükte. Bu da ziyaretçilerin büyük beğenisini kazanıyor. Ayrıca dairenin diğer bölümlerinde kullandığımız küçük ayrıntılar da ilgi çekiyor” diye konuştu.

Flexlife Studio'nun yüzde 60'a yakının satışının tamamlandığını açıklayan Yavuz, yatırımcılarına tapularını teslim etmeye devam ettiklerini bildirdi.

BYY İnşaat'ın yıllar içinde edindiği birikimi müşterilerine güven olarak yansıttığını belirten Ali Yavuz, 157 konuttan oluşan Flex Life Studio'da inşaatın da yüzde 50'ye yakınının tamamlandığını dile getirdi.

EN KAZANÇLI YATIRIM

İş Bankası ve Garanti Bankası'nın garantörlüğünde satışlarına devam ettiklerini vurgulayan Yavuz, Flex Life Studio'nun yatırımcılara gelecekte kazandıracağı avantajlar hakkında da bilgi verdi.

Flex Life Studio'nun, Çiğli'nin en merkezi konumunda yer aldığını ve Çiğli bölgesinin İzmir'in yeni çekim merkezi alanı olduğuna dikkat çeken Ali Yavuz, kent içinde arsa üretilemediğinden dolayı yatırımların şehrin kuzey aksına yöneldiğini hatırlattı.

Bu bölgede üretilen projelerin üretici açısından ucuza mal olduğu gibi yatırımcı açısından kısa vadede önemli getiri sağladığının altını çizen Yavuz, “İstanbul - İzmir Otoyolu ve İzmir - Ankara Hızlı Tren Hattı'nın bitmesiyle de İzmir'e talebin artacağını düşünürsek yatırımcıların büyük oranda kar edeceklerini söylemek yanlış olmaz. Bölgenin değişen ve gelişen çehresi, sosyal donatı alanlarının çokluğu ve büyüyen kentin yeni merkezi olması da İzmirliler'i bölgeye çekiyor. Flex Life Studio'yu tercih edenler çok kısa zaman diliminde çok daha fazla kazanç elde edecekler” ifadesini kullandı.

Flex Life Studio İletişim Bilgileri

Adres: 8950/1 Sokak Çiğli/İzmir

Telefon: 444 20 83

Web Adresi: http://flexlife.com.tr/

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.