Flex Life Stüdyo'dan Sports İnternational Üyelerine Yüzde 6 İndirim

Flex Life Stüdyo'dan Sports İnternational Üyelerine Yüzde 6 İndirim

BYY İnşaat, Çiğli'de 40 milyon liralık yatırımla yapımına başladığı yeni projesi Flex Life Studio'yu Mavişehir Sports International'da kurduğu stand ile tanıttı. Satış Yetkilisi Menekşe Eken, 5 Şubat tarihine kadar Sports International üyelerine yüzde 6'l

A+A-

Flex Life Studio'nun örnek dairesinin büyük beğeni topladığını ve projedeki konutların yüzde 60'a yakının satışının tamamlandığını belirten Satış Yetkilisi Menekşe Eken, ziyaretçilere proje hakkında detaylı bilgiler verdiklerini söyledi.

Projenin hemen tapu teslimiyle yatırımcıların güvenli limanı haline geldiğini belirten Eken, Sports International'da çok sayıda ön talep formu aldıklarını kaydetti.

Gayrimenkulün en güvenilir yatırım aracı olduğu için her dönem talep gördüğüne dikkat çeken Menekşe Eken, “Mobilyalı örnek dairemiz geniş iç hacmi ve yaşam konforuyla öne çıkıyor. Hem yatırım yapmak isteyen ziyaretçilerimizin ilgisi, örnek dairenin tamamlanmasının ardından daha da arttı” diye konuştu.

Eken, Sports International'daki tanıtım standının 5 Şubat tarihine kadar gezilebileceğini; yatırımcıların ayrıntılı bilgi alabileceklerini sözlerine ekledi.

FLEX LIFE, MERKEZİ KONUMUYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Flex Life Studio'nun ulaşım olanaklarıyla da öne çıktığını hatırlatan Menekşe Eken, “157 konuttan oluşan ve sosyal donatılarıyla dikkat çeken Flex Life Studio projesi, Katip Çelebi Üniversitesi'ne 750 metre, İzban'a 100 metre, otoyola 1 Km. ve Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'ne de yakın konumda yer alıyor” bilgisini verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.