Folkart İlk 10'da

Folkart İlk 10'da

Folkart Yapı “2015 yılı içerisinde en çok ciro yapan şirketler” sıralamasında İstanbul dışından ilk 10’a girerek ödül alan tek firma oldu

A+A-

Folkart, gayrimenkul sektörüne yön verenlere yönelik düzenlenen Real Estate Stars ödüllerinde, listeye İstanbul dışından girerek ilk 10'da yer aldı.

Folkart, gayrimenkul sektörüne yön veren şirketlere yönelik olarak düzenlenen Real Estate Stars ödüllerinde, ilk 10'a girerek çok önemli bir başarı kazandı.

Folkart, İstanbul dışından ödül alan ilk 10'daki tek firma oldu.

İlki bu yıl gerçekleşen Real Estate Stars'da "2015 yılı içerisinde en çok ciro yapan şirketler" sıralamasında Folkart, İstanbul dışından ilk 10'a girme başarısını gösterdi.

Capital ve Ekonomist dergileri tarafından düzenlenen "Real Estate Stars/Türkiye'nin Gayrimenkul Liderleri" ödül töreni, sektörün önde gelenlerini buluşturdu.

ÖDÜL TÖRENİNE YOĞUN İLGİ

İstanbul The Ritz Carlton Hotel'de geçtiğimiz hafta içinde gerçekleşen Real Estate Stars / Türkiye'nin Gayrimenkul Liderleri Ödül Töreni yoğun ilgi gördü.

Gayrimenkul sektörüne yön veren şirketlere yönelik olarak ilki bu yıl gerçekleşen Real Estate Stars, sektörün önde gelen iş örgütleri Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) ve Türkiye Müteahhitler Birliği'nin destekleriyle düzenlendi. "2015 yılı içerisinde en çok ciro yapan şirketler" sıralamasında ilk 10'a girme başarısını gösteren Folkart'ın ödülünü Folkart Yapı Genel Müdürü Metin Sancak aldı. Folkart'ın projeleri hakkında bilgi veren Sancak, böyle bir ödüle layık görülmekten büyük bir gurur duyduklarını söyledi.

İZMİR'E 2 MİLYAR LİRA YATIRIM

Metin Sancak şöyle konuştu:

"Türkiye'nin İzmir'den çıkan en büyük inşaat şirketi olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Bugüne kadar İzmir'e 2 milyar lira değerinde yatırım gerçekleştirdik. Önümüzdeki süreçte projelendirme aşamasında olduğumuz ve inşaatına başladığımız 11 farklı projemiz ile toplamda 5 milyar lira yatırım değerine sahip projeleri gerçekleştirmiş olacağız. Ayrıca sadece İzmir'de değil, başta İstanbul olmak üzere, Bursa, Aydın, Manisa gibi kentlerde de yatırımlarımız olacak. Önümüzdeki 5 yıl içerisinde ülkemizin en büyük inşaat şirketi olma hedefinde ilerlemeye devam edeceğiz."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.