Folkart'a 'Mükemmel' Ödül

Folkart'a 'Mükemmel' Ödül

Türkiye Kalite Derneği (KALDER) ile TÜSİAD işbirliğiyle düzenlenen '2016 Türkiye Mükemmellik Ödülleri' töreninde Folkart, 3'üncü yıldızdan 4'üncü yıldıza yükselerek 'Mükemmellikte Yetkinlik Ödülü'ne layık görüldü.

A+A-

Hilton İstanbul Bosphorus Convention Center'da 15-16 Kasım tarihleri arasında düzenlenen KALDER 25. Kalite Kongresi sonunda '2016 Türkiye Mükemmellik Ödülleri' töreni gerçekleştirildi. Alanlarında uzman 40 kişiden oluşan Türkiye Mükemmellik Ödül Jürisi tarafından yapılan değerlendirmeler sonrası Folkart, 3'üncü yıldızdan 4'üncü yıldıza yükselerek 'Mükemmellikte Yetkinlik Ödülü'ne layık görüldü. 2013 yılında dünya genelinde seçkin şirketlerin 20 yılı aşkın süredir baz aldığı bir 'Mükemmellik Modeli' olan EFQM'i rehber edinerek harekete geçen Saya Grup bünyesindeki Folkart Yapı A.Ş, ilk seviye olan 'Mükemmellikte Kararlılık Belgesi'ni 2014 yılında almıştı. Ardından 2015 yılında ödül seviyelerini belirten 3. yıldız ile 'Yetkinlik Belgesi'ni alan Folkart, bu yıl da 4. yıldızı alarak, 'Mükemmellikte Yetkinlik Ödülü'nün sahibi oldu.

Hedef 'Türkiye' ödülü

Uzun soluklu bir yolculuk olan EFQM'de bundan sonraki hedeflerinin 'Türkiye Mükemmellik Ödülü' olduğunu dile getiren Folkart Yapı A.Ş. Kurumsal Gelişim ve Müşteri Hizmetleri Müdürü Emre Reçber, "Önümüzdeki yıl 5. yıldızımızı almak istiyoruz. Ardından da EFQM tarafından verilen 'Avrupa Mükemmellik Ödülü'ne ulaşmayı hedefliyoruz. Bunun için tüm Folkart ailesi olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu ödülü almamızda emeği geçen tüm yöneticilerime ve çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Onların adına bu ödülü almak benim için gurur vericiydi" diye konuştu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.