Four Points by Sheraton İzmir Martta Açılıyor

Four Points by Sheraton İzmir Martta Açılıyor

Bayraklı'da Mistral Tower projesinin içinde yer alan ve yeni kent merkezinin ilk iş oteli olan Four Points by Sheraton mart ayında açılacak.

A+A-

Geçtiğimiz yıl 12,2 milyar dolarlık satın alma ile dünyanın en büyük otel zincirlerinden biri haline gelen Marriott International&Starvvood Grubu, Türkiye'de Er Yatırımla birlikte beş yeni Four Points by Sheraton açmaya hazırlanıyor. Otellerden ilki olan Four Points by Sheraton İzmir, 2017'nin mart avında İzmir'de hizmete girecek.

Four Points by Sheraton İzmir, İzmir’in ticaret merkezi Bayraklı’da konumlanmış yüksek teknoloji ve konfora sahip, bir iş seyahatinde ihtiyaç duyulan her şey düşünülerek tasarlanmış bir iş otelidir. Otel, iş merkezleri, sanayi bölgesi, İzmir Arena, İzmir Fuarı’na yakın mesafede bulunuyor.  Metro istasyonuna 5 dakika, Adnan Menderes Havalimanı’na yaklaşık yarım saat uzaklıkta bulunan otel 8 bin metrekare alana sahip, 110 oda, 5 toplantı salonu, 1 Restaurant, 1 Bardan meydana gelmektedir. Odalardaki geniş teraslardan körfez manzarası seyretmek mümkün. Suit, standart odaların yanı sıra engelliler için özel odalar bulunuyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.