Gaziantep Kahvelipınar Mahallesi'nde Yıkım Hızlandı!

Gaziantep Kahvelipınar Mahallesi'nde Yıkım Hızlandı!

Gaziantep'in Şahinbey İlçesi'nin Kahvelipınar Mahallesi'nde yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Proje kapsamında yıkımlar sürüyor.

A+A-

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından Kahvelipınar Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. 

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, proje ve yıkım çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Tahmazoğlu, "Kentsel dönüşüm çalışmalarımızı çok amaçlı olarak yürütüyoruz. Şahinbey'in bazı bölgelerinde yaptığımız kentsel dönüşüm çalışmalarında eğitim alanları oluşturma, yollan açma ve genişletme, çürük binaları yenileyerek depreme dayanıklı yaşanılabilir alanlar oluşturma noktasında çalışmalar yapıyoruz. Bu kapsamda Özdemirbey Caddesini Sanat okulunun yanından Düztepe'ye kadar olan kısmını 2 şeritten 6 şeride çıkararak halkımızın hizmetine sunduk. Şimdi ise Düztepe'den Dutluk'a kadar olan bölümde Kıbrıs ve Kahvelipınar Mahallelerimizde vatandaşlarımızın rızası ile kamulaştırma yaparak kentsel dönüşüm çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yıkımlarımız tamamlandığında burada hem yeni konutlar inşa edeceğiz hem de Özdemirbey caddesinin devamı olan bu kısmı 6 şeride çıkartarak trafiği rahatlatmış olacağız" diye konuştu.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.