Gaziantep Şahinbey'de 20 Milyon TL'ye İhaleden Satılık 2 Arsa

Gaziantep Şahinbey'de 20 Milyon TL'ye İhaleden Satılık 2 Arsa

Gaziantep Gazi Danışmalık şirketi Şahinbey Yamaçtepe mahallesinde bulunan Ticaret+konut imarlı 2 adet arsayı 20 milyon TL muhammen bedelle satışa çıkardı. Arsaların kapalı teklif usulü satış ihalesi 8 ağustosta yapılacak

A+A-

1-İHALENİN KONUSU :

Mülkiyeti Şirketimize ait 2 adet, aşağıda pafta, ada, parsel numarası, imar durumu, m2 rayiç bedeli ile toplam muhammen bedeli ve geçici teminat tutarları belirtilen taşınmazların ayrı ayrı satışı işidir.

2-İHALENİN YAPILIŞ ŞEKLİ :
İhale konusu iş, 2886 Sayılı Devlet İhale Yasasının 35. Maddesinin (a) fıkrası gereğince kapalı teklif usulü artırma suretiyle ayrı ayrı ihale edilecektir.

3-İHALE ŞARTNAMESİNİN TEMİNİ VE BEDELİ :
İhaleye iştirak edecek gerçek ve tüzel kişiler ihale şartnamesini 250,00-TL karşılığında Şirketimiz İhale biriminden temin edebilirler. Her taşınmaz için ayrı şartname bedeli yatırılacaktır.

4-GEÇİCİ TEMİNAT MİKTARI :

İhaleye iştirak edecek gerçek ve tüzel kişiler, teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir. Teklif edilen bedelin %3’ünden az oranda geçici teminat veren isteklilerin teklifleri değerlendirme dışı bırakılacaktır.
Geçici teminatını Türk Lirası olarak Gazi Danışmanlık Müşavirlik Özel Eğitim Ve Kontrollük Hizmetleri İnşaat Hafriyat San. Ve Tic. A.Ş.’ne ait T.Vakıflar Bankası A.Ş. Şehitkamil Şubesi IBAN NO:TR51 0001 5001 5800 7293 3567 59 nolu Şirketimiz hesabına yatırılabilir veya süresiz teminat mektubu olarak verilebilir.
40. Maddenin uygulamasında, ihaleye iştirak eden gerçek ve tüzel kişilere ait geçici teminat miktarları, teklif edilen bedellerin %3’ü oranına tamamlatılacaktır.
İhale Komisyonu tarafından istenen %3 geçici teminatı vermeyenler veya tamamlamayanlar ise İhale Salonundan derhal çıkarılacaktır.
İhaleye %3 geçici teminatı tamamlayanlar arasında devam ettirilir.

5-İHALENİN SAATİ, YERİ, ve EVRAKLARIN TESLİM SÜRESİ :

Söz konusu yerin ihalesi 08/08/2017 Salı günü saat 15:00’da Fidanlık mahallesi Abdulkadir Aksu bulvarı Ersoy sitesi 2 altı no:29/B Şahinbey/GAZİANTEP adresinde ayrı ayrı yapılacaktır.
İhaleye İştirak edeceklerin, aşağıda istediğimiz belgelerle birlikte İhale birimine en geç ihale günü saat 12:00’a kadar, sıra alındılar karşılığında vermeleri, ya da taahhütlü olarak posta ile göndermeleri gerekmektedir. Ancak, postadaki vakit gecikmeleri ve telgrafla yapılan başvurular İhale Komisyonunca kesinlikle kabul edilmeyecektir.


6- İHALEYE GİREBİLME ŞARTLARI:

Şirketimizce yapılacak olan ihaleye katılacak olan gerçek ve tüzel kişilerde aşağıdaki şartlar aranır.

A) İstekli gerçek kişi ise;
a) Kanuni ikametgâhı olması,
b) Türkiye’de tebligat için adres göstermesi, varsa telefonunu bildirmesi,
c) Vekâleten iştirak ediyorsa yetkili olduğuna dair Noterden vekâletname,
d) İhaleye iştirak eden taraflardan her sayfası ayrı ayrı imzalanmış şartname,
e) Noterden tasdikli imza sirküleri,
f) Nüfus Cüzdanı fotokopisi,
g) Şartname bedelinin ödendiğine dair makbuz
h) Geçici teminatın yatırıldığına dair banka veya vezne alındı makbuzu ile Limit Dâhili Banka Geçici Teminat Mektubu,

B) İstekli tüzel kişilik ise;
a) İdare merkezinin bulunduğu yerin mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret Odasından veya diğer resmi makamdan şirketin siciline kayıtlı ve halen faaliyette olduğuna dair ihale yılı içinde alınmış belge,
b) Şirketin imza ve yetki sirkülerinin veya şirketin adına girişimde bulunacak (İhaleye girecek) kimse veya kimselerin bu şirketin vekili olduğuna dair noterden onaylı vekâletname,
c) Türkiye’de tebligat için adres göstermesi ve telefon bildirmesi,
d) Geçici teminatın yatırıldığına dair banka veya vezne alındı makbuzu ile Limit Dâhili Banka Geçici Teminat Mektubu, (Geçici teminat olarak Devlet Tahvili, Hazine Kefaletine haiz tahviller de kabul edilir.)
e) İhaleye iştirak eden tarafından her sahifesi ayrı ayrı imzalanmış şartname
f) Şartname bedelinin ödendiğine dair makbuz
g) Gaziantep Büyükşehir Belediyesine borcu olmadığına dair belge.
Ortak girişim olması halinde, ortak girişimi oluşturan gerçek kişi veya tüzel kişilerin her birinin (A) ve (B) fıkralarındaki esaslara göre belge temin edeceklerdir.

Yukarıda belirtilen belgeler yarım dosya içerisine konarak İhale Alım Satım Şube Müdürlüğüne teslim edilecektir.

İhaleye iştirak edeceklere duyurulur.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.