Görüntülü Diafonda Ücretsiz Montaj!

Görüntülü Diafonda Ücretsiz Montaj!

Bina iletişim sistemleri ve sensörlü aydınlatma armatürleri sektörünün öncü firmalarından Netelsan’ın görüntülü diafon ürünlerinde ücretsiz montaj uygulaması büyük ilgi görüyor. Netelsan’ın İzmir bayilerinden biri olan Dia Aydınlatma’nın yönetim kurulu ba

A+A-

Netelsan’ın görüntülü diafonda ücretsiz montaj uygulaması uzun yıllardır devam ediyor. 2015 yılından beri Netelsan ile partnerlik yapan Dia Aydınlatma yönetim kurulu başkanı Halil Kılınçarslan, “Güçlü bir firmanın güçlü partnerlere ihtiyacı var. Netelsan bizim en iyi partnerlerimizden biri. 2 yıldan beri bayiliğini yapıyoruz ve çok memnunuz.

MÜŞTERİ ÜRÜNÜ BAYİDEN ALIYOR, NETELSAN EKİPLERİ ÜCRETSİZ MONTAJ YAPIYOR

Senelik bayilik sözleşmeleri imzalayan Netelsan’ın İzmir’de 14 Ege bölgesinde 22 bayisi bulunuyor. Netelsan ürünlerinin satışı bu bayiler üzerinden gerçekleştiriyor. Müşteriler ürünü bayiden aldıktan sonra Netelsan teknik servisi montaj yapıyor. Görüntülü diafonda ücretsiz montaj kolaylığı sağlanıyor.

NETELSAN – DİA İŞBİRLİĞİ 2015’TE BAŞLADI

Halil Kılınçarslan, Netelsan ile işbirliğini şu sözlerle anlattı, “ DİA aydınlatma olarak müşterilerimize iyi hizmet etmek ve müşteri memnuniyetimiz arttırmak için kendimize güçlü, kaliteli, bizi ileriye taşıyacak partnerler seçiyoruz. Netelsan bu partnerlerimizden bir tanesi. 2015 yılında işbirliğimiz başladı. Netelsan’ın tüm ürün gruplarının satışını gerçekleştiriyoruz. Bizi çok mutlu eden bir ortaklık oldu. Ekip olarak çok güçlüler. Müşterilerimize yönlendirdiğimiz zaman, bizim hedeflediğimiz müşteri memnuniyeti odaklı hedefimizi destekleyen bir performans sergiliyorlar. Stokları çok güçlü. Stokları olmasa bile yerli bir firma olmasından dolayı birkaç gün içinde tedarik edebiliyorlar. Bizde bu sayede stok sorunu yaşamadan tüm müşterilerimize istediği miktarda ürün yetiştirebiliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.