Gülbahçe Evleri'nde Fiyatlar 430 Bin TL'den Başlıyor

Gülbahçe Evleri'nde Fiyatlar 430 Bin TL'den Başlıyor

Kaba inşaatın tamamlandığı ve örnek dairelerin görücüye çıktığı Gülbahçe Evleri projesinde teslimler Ağustos 2017’de. Mavişehir’e komşu projede daire fiyatları 430 Bin liradan başlıyor.

A+A-

Gültekin Kardeşler İnşaat imzasıyla Şemikler ’de yükselen Gülbahçe Evleri’nde inşaat çalışmaları aralıksız sürüyor. 42 daireden oluşan projenin teslimleri 5 ay sonra yapılacak.

Projede 2+1, 3+1 ve büyük 3+1 olmak üzere 3 tip daire seçeneği bulunuyor. Lüks segmentte üretilen konutların satışı devam ediyor.  2+1 daireler 430 Bin TL, 3+1 daireler fiyatı 550 bin TL, 3+1 büyük daireler 600 bin TL’den satışa sunuluyor.

2+1 daireler brüt 106 metrekare, 3+1 daireler brüt 128 metrekare, 3+1 büyük daireler ise brüt 151 metrekare genişliğinde.

MAVİŞEHİR’E BİRKAÇ DAKİKA UZAKLIKTA

Proje Şemikler metro istasyona 2 dakika, Mavişehir’e ise sadece birkaç dakikalık mesafede bulunuyor. Mavişehir’in çekim merkezi Mavibahçe Alışveriş merkezine sadece 5 dakika uzaklıkta bulunuyor. Mavişehir’in tüm sosyal olanaklarından yararlanabileceğiniz projede fiyatlar Mavişehir’deki konutların yarı fiyatına satılıyor.

MAVİŞEHİR-ANADOLU CADDESİ BAĞLANTI YOLU PROJENİN DEĞERİNİ ARTIRACAK

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve önümüzdeki birkaç yıl içerisinde hayata geçirilecek olan Mavişehir – Anadolu caddesi bağlantı yolu Gülbahçe Evleri’nin önünden geçecek. Geniş bir cadde olarak inşa edilecek proje sayesinde Mavişehir’e araçla ulaşım çok daha kolay sağlanabilecek. Projenin hayata geçirilmesiyle Gülbahçe Evleri daha da değerlenecek.

Site konseptinde inşa edilen ve güvenlik duvarıyla çevrilen projede; Çocuk oyun parkı, Geniş Peyzaj alanları, sığınak, Fitness salonu, her daireye otopark, güvenlik duvarı ve 24 saat kapalı devre güvenlik, pay ölçer merkezi ısıtma sistemi, renkli görüntülü interkom, hidrofor, 3 adet klima, otomatik panjur, alüminyum doğrama, ankastre seti gibi seçenekler yer alıyor.

ÖRNEK DAİRE HAZIR

Projenin örnek dairesi hazırlanarak müşterilerin beğenisine sunuldu. 2+1 ve 3+1 dairelerin örnek dairesi ayrı olarak gösteriliyor. Örnek daireye gezmek isteyenler firma yetkilileri gün içerisinde gezdirebiliyor.

ÖRNEK DAİRE FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN!

 

Gülbahçe Evleri İletişim Bilgileri

Telefon:  0533 773 67 54  

Adres:  Zübeyde Hanım caddesi no 116/A Karşıyaka İzmir

Web Sitesi: http://gulbahceevleri.com/

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.